Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


107 uutista ja tiedotetta

Huhtikuu 2023

Pääsiäisenä herkutellaan perinteisesti: pääruoaksi karitsaa ja suut makeaksi suklaamunilla

Pääsiäinen on Suomessa ruokakaupan sesongeista toiseksi suurin joulun jälkeen. Vaikka moni seuraa nyt arjessaan aktiivisesti tarjouksia ja suunnittelee ruokaostoksiaan entistä tarkemmin, herkutellaan sesonkijuhlina entiseen tapaan. Pääsiäisenä perinteiset ruoat, kuten karitsa eri muodoissaan sekä tuttujen brändien suklaamunat pitävät pintansa.  

Asiakas, Yritys, Media

05.04.2023 10.41

Kauan odotettu uusi K-Rauta Varkaus avautuu – ”Kaikki muuttuu paremmaksi”

K-Raudan palvelut Varkaudessa ja lähialueilla paranevat oleellisesti, kun Varkauteen rakennettu uusi K-Rauta avautuu asiakkaille huomenna torstaina, 6. huhtikuuta osoitteessa Valssikuja 4. Isompi myymälä ja laajempi valikoima vastaavat kysyntään, joka Varkauden alueella on ollut entistä monipuolisemmille rautakaupan palveluille. K-Rauta Varkauden kauppiaina jatkavat Tommi Rossi sekä Arto ja Harri Heiskanen.

Asiakas, Itä- ja Keski-Suomi, Media

05.04.2023 09.00

Kolmas Onnisen myymälä Tampereelle keväällä 2024 – Valmistuessaan myymälä on yksi Onnisen suurimmista

Onnisen tarjoamat palvelut talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisille paranevat Tampereen seudulla, kun Tampereen Sarankulmaan rakennetaan uusi Onninen Mega Express -myymälä, joka avautuu vuoden 2024 keväällä. Myymälä on ketjun kolmas Tampereella.

Asiakas, Media, Länsi-Suomi

04.04.2023 09.45

Maaliskuu 2023

Uusi K-Rauta Parkano avautuu asiakkaille - kauppiaaksi Harri Peltonen

K-Raudan palvelut Parkanossa ja lähialueilla paranevat, kun Parkanon uusi K-Rauta avautuu asiakkaille huomenna, 1.4.2023, osoitteessa Teollisuustie 21. Mittava investointi vastaa kysyntään, joka Parkanon alueella on ollut entistä monipuolisemmille rautakaupan palveluille. K-Rauta Parkanon kauppiaana aloittaa Harri Peltonen. Peltonen jatkaa kauppiaana myös K-Rauta Kankaanpäässä.

Asiakas, Media, Länsi-Suomi

31.03.2023 09.00

Terassilauta oli ensimmäisiä inflaatiotuotteita – nyt sen hinta on laskenut lähes koronaa edeltävälle tasolle

Inflaatio kurittaa suomalaisia, mutta yksi iloinen uutinen odottaa ainakin rakentajia kevään kynnyksellä: terassilaudan hinta on laskenut merkittävästi viime vuosien huipuista. Puutavaran hinnan muodostumisen vaikuttaa moni asia, ja Suomessa hinta määräytyy etenkin maailmanmarkkinahinnan mukaan.  

Asiakas, Media

28.03.2023 09.15

Uusi Onninen Express avautuu Oulun Ruskossa – suurempi valikoima, parempi saavutettavuus

Onnisen tarjoamat palvelut talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisille paranevat Oulun seudulla, kun Oulun Onninen Express -myymälä siirtyy Paulaharjusta uusiin, nykyaikaisiin tiloihin Ruskon teollisuusalueelle. Täysin uusi myymälä avautuu asiakkaille maanantaina 3. huhtikuuta osoitteessa Graniittitie 7.

Asiakas, Yritys, Pohjois-Suomi, Media

27.03.2023 09.00

Ruokaostokset suunnitellaan nyt tarkemmin – digipalvelut auttavat ruokahävikin ehkäisemisessä

Kotitalouksissa syntyy paljon ruokahävikkiä, mutta sitä voi ehkäistä suunnittelemalla ruokaostokset etukäteen. Kuluttajien saatavilla on monia palveluita, jotka auttavat tekemään ruokaostokset järjestelmällisesti ja hyödyntämään raaka-aineet loppuun asti. K-ryhmä on sitoutunut ruokahävikin puolittamiseen ja kannustaa suomalaisia kiinnittämään huomiota hävikin minimointiin.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

27.03.2023 08.10

K-Market Sodankylä on Lapin paras K-Market

Vuoden 2022 Lapin paras K-Market on valittu. Tänä vuonna alueen parhaan kaupan tittelin vei K-Market Sodankylä, jonka kauppiaana toimii Antti Penttinen.

Asiakas, Yritys, Pohjois-Suomi, Media

24.03.2023 13.31

Kaupan uudistaminen ja yhteisöllisyyden luominen tekivät Herkkukirsikasta Pohjois-Suomen parhaan K-Marketin

Vuoden 2022 Pohjois-Suomen paras K-Market on valittu. Tänä vuonna alueen parhaan kaupan tittelin vei Suomussalmella sijaitseva K-Market Herkkukirsikka, jonka kauppiaina toimivat Kirsi Moilanen ja Piia Kähkönen.

Asiakas, Yritys, Pohjois-Suomi, Media

24.03.2023 13.25

Mistä kesä on tehty? K-ryhmä kertoo kesän 2023 trendit

Tulevana kesänä niin kokkailussa, kotoilussa kuin trendeissäkin pitävät pintansa vaivattomuus, vastuullisuus ja hintatietoisuus. Satokausiajattelu ja pizzabuumi näkyvät vahvasti. Kesän ikisuosikit jäätelö ja grillaaminen saavat uutta puhtia, kun trendikäs pellettigrillaaminen yhdistyy uunituoreeseen Pirkka Grillaa -sarjaan, ja pakastealtaista napataan mukaan mocheja. Raikkaat, vahvat värit hurmaavat niin pukeutumisen kuin sisustamisen puolella ja Amppari-raitoja voi bongata myös vaatteista. 

Asiakas, Media

23.03.2023 12.00

Takaisin ylös