Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


64 uutista ja tiedotetta

Lokakuu 2022

Neste K selvitti: Enemmistö suomalaisista kokee vaikeaksi puuttua häirintätilanteisiin

Erityisesti naiset kokevat turvattomuutta ilta- ja yöaikaan, mutta enemmistö suomalaisista ei koe asiakseen puuttua häirintään, selviää tuhannelle suomalaiselle toteutetusta kyselytutkimuksesta. Kansainvälisenä Tyttöjen päivänä 11.10.2022 Neste K -liikenneasemaketju sekä taksisovellus Valopilkku haluavat yhdessä nostaa naisten kokeman turvattomuuden tunteen näkyväksi ja muistuttaa, että turvallinen kotimatka on jokaisen perusoikeus ja sen toteutuminen on jokaisen yhteinen vastuu. Tyttöjen taksi tarjoaa turvallisia kyytejä kotiin Helsingin keskustasta tyttöjen päivän viikolla perjantaina 14. lokakuuta. 

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

11.10.2022 09.00

Hitti jo yli 15 vuotta – Pirkka Reilun kaupan ruusu on K-kauppojen myydyin kukka

K-ruokakaupat ovat olleet edistämässä Reilua kauppaa jo yli 20 vuotta. Suomalaiset ottivat Pirkka Reilun kaupan ruusukimput heti omakseen, kun ne tulivat K-ruokakauppoihin vuonna 2006. Reilun kaupan merkki kukissa on osoitus siitä, että tuottajamaissa on vaikutettu sekä ihmisten että ympäristön hyvinvointiin. 

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

10.10.2022 12.45

Syyskuu 2022

K-Raudan remontteihin liittyvä palvelutarjonta laajenee – apua kattavasti remontoinnin eri vaiheisiin

K-RYHMÄ LEHDISTÖTIEDOTE 30.9.2022 K-Rauta palvelee remonttia suunnittelevia tai toteuttavia jatkossa vielä entistäkin paremmin. K-Raudan remonttiasiakkaana asiakas saa apua ja etuja remontin kaikkiin vaiheisiin suunnittelusta remonttijätteen kierrätykseen saakka. Palvelukokonaisuus on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Osa palveluista on saatavilla kauppakohtaisesti.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

30.09.2022 09.00

Lisää suurteholatausmahdollisuuksia Uudellemaalle

Uudet asemat sijaitsevat Keski- ja Länsi-Uudenmaan alueilla. Erityisesti Nurmijärven ja Vihdin K-Supermarketien asemat parantavat merkittävästi kuntiensa julkisia latausmahdollisuuksia. Nurmijärven asema otetaan käyttöön ensi viikolla, Järvenpään K-Supermarket Peltolan ja Vihdin asemat otettiin käyttöön aiemmin syyskuussa.

Vastuullisuus, Asiakas, Media, Etelä- ja Varsinais-Suomi sekä Ahvenanmaa

29.09.2022 10.30

Miljoonien kuppien kahvinporot Neste K -liikenneasemilta raaka-aineeksi kiertotaloushankkeeseen

Kesko ja Berner aloittivat tammikuussa 2022 pilotin uraauurtavasta kiertotalousyhteistyöstä, jossa Neste K –liikenneasemilla syntyviä kahvinporoja hyödynnetään Pirkka-kotipuutarhanhoitotuotteiden valmistuksessa. Nyt kahvinporoista on jalostettu ensimmäinen testierä kasvumultaa ja toimintatapa laajenee kaikkien Neste K -liikenneasemien käyttöön.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

28.09.2022 09.00

K‑ryhmä mukana Roosa nauha -kampanjassa – arjen ostoksilla on helppo osallistua keräykseen

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys käynnistyy 22.9.2022. K-kaupat ovat jälleen vahvasti mukana kampanjassa, jossa Roosa nauhojen, rannekkeiden ja arkiostoksiin sopivien Pirkka-lahjoitustuotteiden ostaminen muuttuu arvokkaaksi tueksi suomalaiselle syöpätutkimukselle.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

22.09.2022 11.25

K-Marketien kiusaamisvapaa vyöhyke on palkittu vuoden kansanterveyspalkinnolla

K-Market-kaupat julistautuivat kiusaamisvapaaksi vyöhykkeeksi viime syksynä. Nyt toimintatavalle myönnettiin vuoden 2022 kansanterveyspalkinto. Tunnustuksen jakaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos valtakunnallisesti merkittävästä kansanterveyden hyväksi tehdystä työstä.  

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

19.09.2022 09.30

K-ryhmän sähkönsäästötoimet vauhdilla käyntiin – asiakkaat suhtautuvat sähkönsäästöön myönteisesti

K-ryhmä on käynnistänyt aktiivisesti sähkönsäästötalkoot. Ensimmäisinä toimina on vähennetty kauppojen ja toimistojen valaistusta ja säädetty lämmitystä. Asiakkailta saatu palaute sähkönsäästötoimiin on myönteinen.

Vastuullisuus, Yritys, Media

16.09.2022 08.30

Punalaputettujen tuotteiden suosio kasvaa

Lähellä viimeistä käyttöpäivää olevien punalaputettujen tuotteiden ostaminen on hyvä tapa osallistua hävikin vähentämiseen ja samalla säästää rahaa ruokaostoksissa. Systemaattisten hävikkitoimien ansiosta ruokahävikin määrä on vähentynyt K-ryhmässä tänä vuonna 4 % verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

12.09.2022 09.00

Lähiruokavalikoimien kehittäminen on pitkäjänteistä työtä

K-kauppojen valikoimissa on Suomen laajin valikoima lähiruokaa, jopa 50 000-60 000 tuotetta. Valikoimien kehittämisen eteen tehdään jatkuvasti töitä niin kaupoissa kuin Keskossakin. Tuottajat esittelivät tuotteittaan Turun alueen kauppiaille lähiruokatreffeillä elokuun lopulla.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

09.09.2022 11.52

Takaisin ylös