Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


76 uutista ja tiedotetta

Syyskuu 2022

Arttu Korpela ja Charlotta Kittilä K-Rauta Levin kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 29.9.2022 Levin K-Rauta Kittilässä saa tänään uudet kauppiaat, kun Arttu Korpela ja Charlotta Kittilä ottavat yrittäjävastuun myymälästä. Nyt alkavassa kauppiasurassa heitä kiehtoo vapaus ja vastuu päästä kehittämään omaa kauppaa asiakkaita kuunnellen.

Asiakas, Yritys, Pohjois-Suomi, Media

29.09.2022 09.00

Henrik Karjula K-Rauta Ähtärin uudeksi kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.9.2022 Ähtärin K-Rauta saa uuden kauppiaan, kun Henrik Karjula ottaa lauantaina 1. lokakuuta vastuun asiakkaiden palvelusta. Karjula jatkaa myös K-Rauta Alavuden kauppiaana ja uskoo kahden kaupan tuovan kilpailukykyä sekä entistäkin parempaa palvelua ja valikoimaa molempien paikkakuntien asiakkaille.

Asiakas, Yritys, Media, Länsi-Suomi

28.09.2022 09.00

Miljoonien kuppien kahvinporot Neste K -liikenneasemilta raaka-aineeksi kiertotaloushankkeeseen

Kesko ja Berner aloittivat tammikuussa 2022 pilotin uraauurtavasta kiertotalousyhteistyöstä, jossa Neste K –liikenneasemilla syntyviä kahvinporoja hyödynnetään Pirkka-kotipuutarhanhoitotuotteiden valmistuksessa. Nyt kahvinporoista on jalostettu ensimmäinen testierä kasvumultaa ja toimintatapa laajenee kaikkien Neste K -liikenneasemien käyttöön.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

28.09.2022 09.00

K‑ryhmä mukana Roosa nauha -kampanjassa – arjen ostoksilla on helppo osallistua keräykseen

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys käynnistyy 22.9.2022. K-kaupat ovat jälleen vahvasti mukana kampanjassa, jossa Roosa nauhojen, rannekkeiden ja arkiostoksiin sopivien Pirkka-lahjoitustuotteiden ostaminen muuttuu arvokkaaksi tueksi suomalaiselle syöpätutkimukselle.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

22.09.2022 11.25

K-Marketien kiusaamisvapaa vyöhyke on palkittu vuoden kansanterveyspalkinnolla

K-Market-kaupat julistautuivat kiusaamisvapaaksi vyöhykkeeksi viime syksynä. Nyt toimintatavalle myönnettiin vuoden 2022 kansanterveyspalkinto. Tunnustuksen jakaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos valtakunnallisesti merkittävästä kansanterveyden hyväksi tehdystä työstä.  

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

19.09.2022 09.30

K-ryhmän sähkönsäästötoimet vauhdilla käyntiin – asiakkaat suhtautuvat sähkönsäästöön myönteisesti

K-ryhmä on käynnistänyt aktiivisesti sähkönsäästötalkoot. Ensimmäisinä toimina on vähennetty kauppojen ja toimistojen valaistusta ja säädetty lämmitystä. Asiakkailta saatu palaute sähkönsäästötoimiin on myönteinen.

Vastuullisuus, Yritys, Media

16.09.2022 08.30

Punalaputettujen tuotteiden suosio kasvaa

Lähellä viimeistä käyttöpäivää olevien punalaputettujen tuotteiden ostaminen on hyvä tapa osallistua hävikin vähentämiseen ja samalla säästää rahaa ruokaostoksissa. Systemaattisten hävikkitoimien ansiosta ruokahävikin määrä on vähentynyt K-ryhmässä tänä vuonna 4 % verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

12.09.2022 09.00

Elokuu 2022

Energiatietoisuus vahvassa nousussa

Veden ja energian säästäminen kiinnostaa kuluttajia. K-Raudan tutkimuksen* mukaan kuluttajat osallistuvat energiatalkoisiin suosimalla energiatehokasta valaistusta, ilmalämpöpumppua sekä vettä säästäviä hanoja ja suihkuja. Kyselyssä kartoitettiin jo hankittujen hyödykkeiden tai niiden ostoa suunnittelevien kuluttajien aikeita.

Asiakas, Yritys, Media

31.08.2022 11.00

Tanja Rustholkarhu aloittaa kahden K-Marketin kauppiaana Vaasassa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 25.8.2022 Tanja Rustholkarhu aloittaa 4.9. Vaasassa kahden K-Marketin kauppiaana. Kauppapaikat ovat K-Market Vaasanpuistikko ja K-Market Kapteeninkatu.

Yritys, Media, Länsi-Suomi

25.08.2022 12.58

Uusi aikakausi on alkanut: ensimmäiset robottien avulla kerätyt ruoan verkkokauppalähetykset matkaan K-Citymarket Ruoholahdesta

Suomen ensimmäinen ruokakaupan yhteydessä sijaitseva, automatisaatiota hyödyntävä ruoan verkkokaupan keräilykeskus on valmistunut: ensimmäiset robottien avulla kerätyt tilaukset ovat lähteneet matkaan K-Citymarket Ruoholahdesta. Samalla on alkanut uusi aikakausi suomalaisessa ruoan verkkokaupassa. Tehokkuuden lisääntyminen näkyy verkkokaupan asiakkaille muun muassa edullisempina toimitushintoina – samalla kun asiakkaille on tarjolla edelleen jopa 40 000 tuotteen valikoima. Video näyttää, miten keräily jatkossa toimii.

Asiakas, Yritys, Media

25.08.2022 08.45

Takaisin ylös