Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


120 uutista ja tiedotetta

Huhtikuu 2024

K-Citymarket Lempäälä Ideaparkin kauppiaaksi Mikko Valtonen

Kesko rakentaa Lempäälän Ideaparkiin uuden K-Citymarketin, ja sen kauppiaaksi on nimetty Mikko Valtonen. Kauppa avautuu vuonna 2025.

Asiakas, Media, Länsi-Suomi

09.04.2024 12.00

Miikka Lavanto ja Jutta Leino kauppiaiksi K-Supermarket Itäpoijuun

Miikka Lavanto ja Jutta Leino jatkavat kauppiasuraansa kesän jälkeen Uudessakaupungissa. He aloittavat 1. elokuuta kauppiaina K-Supermarket Itäpoijussa.

Asiakas, Media, Varsinais-Suomi ja Häme

08.04.2024 09.13

K-Supermarket Arena Raumalla uudistetaan – kauppa auki koko remontin ajan

Raumalaisen K-Supermarket Arenan kokonaisuudistus alkaa 8.4. Laaja remontti valmistuu arviolta lokakuun loppuun mennessä. Kauppa pysyy auki asiakkaille koko remontin ajan.

Asiakas, Yritys, Media, Länsi-Suomi

05.04.2024 14.32

Heidi ja Markku Ahtola aloittavat kesän ottamalla vastaan Helsingin K-Supermarket Pohjois-Haagan

K-Supermarket Pohjois-Haaga saa uudet kauppiaat, kun Heidi ja Markku Ahtola aloittavat siellä kauppiaina 1.6. Ahtolat jatkavat myös vantaalaisen K-Supermarket Herkkupähkinän kauppiaina.

Asiakas, Media, Etelä-Suomi

05.04.2024 10.43

Kinkkutempussa kerätystä paistinrasvasta valmistetulla uusiutuvalla dieselillä ajaa Helsingistä Ouluun 165 kertaa

Kinkkutemppu-kiertotalouskampanja järjestettiin onnistuneesti jo kahdeksannen kerran 18.12.2023.–7.1.2024. Kotitalouksista toimitettiin yhteensä 42 tonnia joulukinkun ja muiden ruokien valmistuksesta syntynyttä paistinrasvaa lähes 200 keräyspisteeseen ympäri Suomen.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

04.04.2024 10.30

Onninen nostaa tuotevalikoimastaan esille vastuullisimmat tuotteet viidessä kategoriassa

ONNISEN LEHDISTÖTIEDOTE 4.4.2024 Teknisen tukkukaupan tuotteisiin kohdistuu suuri määrä erilaisia vastuullisuusvaatimuksia, sertifikaatteja ja EU-säädöksiä. Onnisen tuore vastuullisuusluokitus on suunniteltu helpottamaan asiakkaiden vastuullisia tuotevalintoja: vastuullisimmat tuotteet on nykyään merkitty Onnisen verkkokaupassa tunnuksilla, jotka kuvaavat tuotteen vastuullisuusominaisuuksia.

Asiakas, Media

04.04.2024 10.15

Tavoitteena Pohjanmaan laajin valikoima – K-Citymarket Vaasa Kivihaan peruskorjaus on valmis

Vaasalaisen K-Citymarket Kivihaan mittava remontti on valmistunut. Laajentunut kauppa tarjoaa asiakkaille elämyksellisiä osastoja ja uusia palveluja, kuten kahvilan ja autopesulan. Uudistuneen kaupan avajaisia juhlitaan torstaina 4.4. nauhan leikkauksella, kakkukahveilla ja avajaistarjouksilla.

Asiakas, Media, Länsi-Suomi

03.04.2024 15.15

Maaliskuu 2024

Burgerimies Ossi Lahtisen laadukkaat hot dogit saapuvat K-ruokakauppoihin

Premium burgerit ovat olleet ilmiö jo vuosia, ja suomalaiset ovatkin tottuneet saamaan niihin ainekset omasta lähikaupastaan. Nyt kotikokkien sydämet ja ostoskorit on valmis valloittamaan Pups, joka tarjoaa tuotteet erityisen laadukkaiden hot dogien valmistukseen. Sarjan takana on Pups Hot Dogs & Fries -yrityksen perustaja Ossi Lahtinen, joka on suunnitellut sarjan tuotteet yhdessä Akseli Herlevin kanssa. Miehet ovat ravintolayrittämisen lisäksi tunnettuja muun muassa Burgerimiehet-ohjelmastaan.

Asiakas, Media

22.03.2024 08.05

Eläkeläiset ahkerimpia ottamaan oman kassin mukaan ruokakauppaan – yllätyspiipahtaja ostaa muovikassin

K-ryhmän kyselytutkimuksen mukaan valtaosa pitää omaa kassia mukana ruokakaupassa, mutta kauppareissun yllättäessä ostokset kuljetetaan muovikassissa. Suomessa kulutettavien muovikassien määrää pyritään vähentämään muovikassisopimuksella, johon myös K-ryhmä on sitoutunut. Lapsiperheet ostavat eniten muovikasseja, kun taas eläkeläiset ovat ahkerimpia oman kassin käyttäjiä. Tärkeimmäksi syyksi ottaa oma kassi mukaan koettiin ympäristöystävällisyys. 

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

21.03.2024 07.35

Suklaahyllyllä ei kitsastella – näin Suomi kattaa pääsiäispöydän

Perinteiset ruuat pitävät pintansa pääsiäispöydässä. Karitsaa on tarjolla monessa muodossa. Suklaa maistuu suomalaisille – pääsiäisenä myydään pari miljoonaa sesonkisuklaata. Perinteisten yllätysmunien rinnalle ovat nousseet erilaiset täytemunat. Suklaamunien ja -pupujen myyntihuippu osuu palmusunnuntaita edeltäviin päiviin.  

Asiakas, Media

19.03.2024 10.30

Takaisin ylös