K-kauppias-blogi

Blogi K-kauppiasvalmennuksesta, kauppiaaksi kasvamisesta ja kaupan arjen iloista. Aitoja tarinoita ja elämänmakuisia kokemuksia kauppiasuran alusta.

 

 

Jalasjärvellä kudottiin joulumieltä

Ilari Kontsas | 28.12.2015

Haastoin marraskuun lopussa yhdessä henkilökuntani kanssa asiakkaamme kutomaan villasukkia hyvää tarkoitukseen. Kaupalle perustettiin villasukkien keräyspiste, jonne asiakkaat saivat tuoda itse kutomiaan villasukkia, jotka ennen joulua lahjoitettaisiin Jalasjärven kotihoidon kautta ikäihmisille. Kauppias lupasi lähteä talkoisiin mukaan lahjoittamalla villasukkien kaveriksi suklaalevyn, mikäli alkuperäinen keräysastia saataisiin täyteen ennen keräyksen päättymistä sunnuntaina 20.12.2015. Tempaus sai räjähtävän lähdön ja jo ennen itsenäisyyspäivää oli alkuperäinen keräysastia tullut villasukista täyteen!

Keräilyaikaa on vielä pari päivää jäljellä ja kaupalle on kertynyt jo yli 110 paria villasukkia. Tuntuu hienolta, että niin moni asiakas on lähtenyt keräykseen mukaan. Moni vanhus viettää joulun yksin,  joten on hienoa, että olemme voineet tarjota ihmisille mahdollisuuden muistaa myös heitä joulunalla. Keräys on saanut paljon kiitosta ihmisiltä niin kaupan käytävillä kuin sosiaalisessa mediassakin – myös kauppias on saanut tästä itselleen hyvän joulumielen kaiken joulukiireen keskellä!

Haluan toivottaa hyvää joulua ja menestystä vuodelle 2016 kaikille tämän blogin lukijoille!

 

Yli 110 paria villasukkia odottamassa uusia omistajia!

Yli 110 paria villasukkia odottamassa uusia omistajia!

 

Viimeisimmät postaukset
Blogiarkisto
Takaisin ylös