K-Duuni-kilpailu 2023

On aika ehdottaa K-ryhmän vuoden 2023 kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta! Jätä ehdotuksesi tällä sivulla viimeistään 10.9.2023.

K-Duuni-kilpailussa etsitään vuosittain K-ryhmän* vuoden kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta.

K-ryhmäläisiä työskentelee ruoka-, rauta-, urheilu- sekä autokaupoissa ympäri Suomen. Kuka heistä on jäänyt mieleesi erityisen hyvästä työstä?Arvostamme asiakkaidemme mielipidettä, ja siksi kutsummekin teidät kaikki kertomaan, kuka ansaitsee tulla palkituksi!

Ehdota K-ryhmän vuoden kaupan työntekijää! 

Tunnetko kaupan työntekijän, joka tukee työkavereitaan ja hoitaa myös työnsä esimerkillisesti? Kenellä on taito piristää niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin päivää? Kuka osoittaa ensiluokkaista palveluhenkisyyttä vuorovaikutuksessaan asiakkaiden ja työkavereiden kanssa? 

Ehdota K-ryhmän vuoden työnantajakauppiasta! 

Tiedätkö K-kauppiaan, jolle työntekijöiden tyytyväisyys on sydämen asia? Hän on onnistunut luomaan kauppaansa hyvän työilmapiirin ja asiakaslähtöiset työskentelytavat. Kuka tarjoaa henkilöstöllensä mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja on onnistunut edistämään monimuotoista ja tasa-arvoista työyhteisöä? 

K-Duuni-kilpailussa ehdokkaina ovat kaikki K-ryhmän* kauppojen työntekijät ja K-kauppiaat. Ehdokkaita voivat ilmoittaa niin asiakkaat kuin K-ryhmän työntekijät. Äänestysaika on tänä vuonna 1.8.-10.9.2023. Voit ehdottaa omia suosikkejasi alla olevan linkin kautta

Kaikkien yhteystietonsa antaneiden ehdotuksensa jättäneiden kesken arvomme 10 kappaletta 50 euron lahjakortteja, jotka käyvät kaikissa K-ryhmän kaupoissa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. K-Duuni-kilpailun ja arvonnan säännöt ja tietosuojaseloste. 

*Kilpailussa mukana ovat seuraavat K-ryhmän ketjut Suomessa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, Kespro, K-Rauta, Rakentamisen yrityspalvelu, Onninen, Onninen Express, Intersport, Budget Sport, K-Auton Volkswagen, Audi, Seat & Cupra, Porsche, Volkswagen hyötyauto- ja K-Auto vaihtoautomyymälät ja huoltoliikkeet. 

Tiedoksi K-ryhmän henkilökunnalle

Asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voivat ilmoittaa K-ryhmän asiakaspalvelutyössä olevia sekä K-kauppiaita ehdolle K-ryhmän vuoden työntekijäksi tai työnantajakauppiaaksi K-Duuni-kilpailun lomakkeella. Keräämme yhteystietojasi kauppiasrekisteristä tai työnantajaltasi, jotta voisimme olla sinuun yhteydessä ilmoittaaksemme ehdokkuudestasi kilpailussa. 

Kummastakin kategoriasta valitaan esikarsinnan jälkeen kolme finalistia, joihin ollaan yhteydessä 6.10. mennessä. Voittajat julkistetaan K-Team Päivillä 4.11.2023. Voittajat palkitaan stipendillä. 

Vuoden 2022 voittajat ja finalistit

Takaisin ylös