Monipuoliset Plussa-edut

Suomen laajin ja monipuolisin kanta-asiakasohjelma tarjoaa Plussa-asiakkaille etuja lähes 3 000 ostospaikasta.

Paikalliset K-kauppiaat ja K-ryhmän ketjut tarjoavat Plussa-asiakkailleen henkilökohtaisesti kohdistettuja etuja ja –palveluita, ja parhaimpia asiakkaita muistetaan erityiseduin. Kaikki Plussa-asiakkaat saavat myös merkittäviä hintatarjousetuja, jotka ovat tarjolla ainoastaan Plussa-korttia käyttäville asiakkaille. Lisäksi Plussa-pisteistä saatava etu on jopa 5 %.

Plussa-kortilla asiakas saa edut K-ryhmän kaupoissa sekä lukuisissa Plussa-yhteistyökumppaneiden toimipisteissä, kuten huoltoasemilla, ravintoloissa, kylpylöissä ja hotelleissa. Plussa-etuja tarjotaan myös aikakausilehtitilauksista, autonvuokrauksesta, laiva- ja lentomatkoista, sekä elokuvista.

Pirkka on K-ryhmän asiakaslehti, joka postitetaan 10 kertaa vuodessa K-ryhmän kauppoja aktiivisesti käyttäville Plussa-asiakastalouksille.

K-Plussan kanta-asiakkaan tärkeät nettiosoitteet ovat www.plussa.fi ja www.pirkka.fi. Plussa.com palvelee Plussa-asiakasta tietopankkina, asiakkaan omien tietojen ja kiinnostuksen alueiden ylläpitokanavana, sekä henkilökohtaisten etujen, ostojen, Plussa-pisteiden ja Plussa-rahan seurantavälineenä. Plussan Facebook-sivuilla asiakkaan on helppo kysyä, ottaa yhteyttä asiakaspalveluun tai kertoa mielipiteitään.

Takaisin ylös