Senior Data Scientist, Domain Lead K-ryhmään

Suomi: Helsinki, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 16.3.2023
Haku päättyy 10.4.2023
Haluatko hyödyntää datatieteitä ja ohjelmistokehitystä rakentaaksesi uusia palveluita K-ryhmän päivittäistavaraliiketoimintaan? Haluatko tehdä töitä upeassa tiimissä? Liity K AI -tiimiin muuttaaksesi päivittäistavarakaupan tulevaisuutta!

K AI on seitsemän hengen data science -tiimi, joka rakentaa dataa hyödyntäviä palveluita koko K-ryhmän tarpeisiin. Viime vuosina olemme toteuttaneet muun muassa mallin ruokakauppojemme valikoimien optimointiin, dynaamisen hinnoittelumallin käytettyjen autojen liiketoimintaan, sekä personoidun tuotehaun K-ruoka.fi-verkkokauppaan. Toteutuksemme ovat siis laajassa tuotantokäytössä, ja tähtäämme aina laadukkaaseen koodiin, jonka tuotantoon vienti ja ylläpito on vaivatonta. Mahdollistaaksemme nämä, tiimimme noudattaa hyviä ohjelmistokehityksen käytäntöjä, kuten versionhallintaa, jatkuvaa integraatiota ja yksikkö- ja integraatiotestausta. Palvelumme pyörivät AWS-ympäristössä, jonka kehityksestä ja ylläpidosta tiimimme vastaa itse. Pääasiallinen ohjelmointikieli tiimissämme on Python.

Meillä on jo hauska ja osaava tiimi rakentamassa AI-ratkaisuja. Tulevina vuosina tulemme lisäämään AI-kehitystä erityisesti päivittäistavarakaupan valikoimahallinnan ja kaupoille tehtävän työkalukehityksen parissa. Tulemme esimerkiksi kehittämään tuotesuositusmalleja K-ruokakauppojen valikoimiin ja markkinoinnin tueksi. Etsimme nyt uutta tiimikaveria, jolla on kokemusta ja halua kantaa vastuuta käytännön kehitystyön lisäksi myös toiminnan suunnittelusta näillä osa-alueilla. Vastaat normaalin kehitystyön lisäksi tiimin toiminnan suunnittelusta ja koordinoinnista näissä kehitysprojekteissa yhdessä team leadin kanssa. Kokemus suosittelu- ja ennustemallien kehittämisestä auttaa sinua menestymään roolissa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tykkäämme tehdä töitä yhdessä, joten uudenkarhealta pääkonttoriltamme K Kampukselta Kalasatamasta löytyykin aina tiimikavereita, joiden kanssa voi työskennellä paikan päällä. Suhtaudumme tiimissämme myönteisesti myös etätöihin, ja kaikki tiimin omat tapahtumat järjestetään etämahdollisuudella. Osa työtehtävistä edellyttää kuitenkin läsnäoloa, joten pystythän tarvittaessa työskentelemään myös K Kampuksella.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si oheisen linkin kautta 10.4.2023 mennessä.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävään liittyen, tiimin esihenkilö Niilo Latva-Pukkila vastaa mielellään kysymyksiisi joko sähköpostitse (niilo.latva-pukkila@kesko.fi) tai puhelimitse (046 8102109). Arvostamme tiimissämme työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Ajoitathan soittosi arkipäiville klo 9–16 välille.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös