Kausityöntekijöitä kesäksi 2023 Hyvinkään K-Rautaan

Suomi: Hyvinkää, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 16.12.2022
Haku päättyy 15.2.2023
Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas kausityöntekijä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Hyvinkäällä on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.

Tarvitsemme kausityöntekijöitä kassalle, myymälään, noutopihalle ja puutarhamyymälään.

Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisen ihmisten kanssa, on meillä juuri sinulle töitä.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- rohkeutta lähestyä asiakkaita
- kiinnostusta kaupan alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vähintään 18-vuoden ikää

K-Rauta Hyvinkäällä työskentelet n. 35 hengen iloisessa porukassa. Kokemuksesi tai koulutuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.

K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Lähetä hakemuksesi ja CV 15.2.2023 mennessä osoitteeseen: kari.haaranen@k-rauta.fi
Kerro meille itsestäsi ja muista kertoa hakemuksellasi, mitä tehtävää olet hakemassa.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö alkaen maalis-kesäkuussa kestoltaan 2-6 kk. Viikkotyöaika sovitaan erikseen valittujen henkilöiden kanssa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Kari Haaranen, puh. 040 5455750.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös