Myyntiharjoittelija K-Auto Kotka

Suomi: Vantaa, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 23.1.2023
Haku päättyy 31.3.2023
K-ryhmä ja K-Auto panostaa nyt vahvasti käytettyjen autojen kauppaan. Tämän johdosta haemme myyntiharjoittelijaa mukaan kasvavaan automyynnin organisaatioomme. Onko kaupanteko ja aidot ihmiskohtaamiset intohimosi? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Tarvitsemme K-ryhmään innokkaan ja kaupan nälkäisen myyntiharjoittelijan tekemään ja oppimaan autokauppaa kiinnostavassa ja merkityksellisessä työympäristössä.

Näet itsesi tulevana myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisena. Ymmärrät digitaalisten kanavien merkityksen myyntityössä ja osaat hyödyntää niitä. Lisäksi aktiivisuus ja kontaktien ottaminen eri välineillä on sinulle luontevaa ja mielekästä työtä. Olet kunnianhimoinen yksilö, mutta haluat olla myös osana voittavaa joukkuetta. Toimintasi peruskivi on asiakaslähtöisyys ja ainutkertaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen on sinulle kunnia-asia. Kiinnostus autoalaan on tärkeää tehtävässä onnistumisen kannalta.

Odotamme sinulta:
- Myynnin nälkää, mikä näkyy innokkuutena, aktiivisuutena ja haluna tehdä kauppaa
- Luottamusta herättävää asiakaspalveluasennetta ja viestintätaitoja, sekä kykyä tuottaa erinomainen asiakaskokemus
- Digi-kanavien tuntemusta
- Halua sekä kykyä oppia ja kehittyä ihan koko ajan lisää
- Aktiivista ja oma-aloitteista otetta työtäsi kohtaan
- Automyynnin aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi
- B- Ajokorttia

Meillä asenne ratkaisee – hae rohkeasti meille tulevaisuuden huippumyyjäksi!


Tarjoamme sinulle:
- kilpailukykyisen palkkamallin.
-myyntiharjoittelijasta edetessä automyyjäksi provisiomallin, jossa hyvällä suorituksella pääsee erinomaisiin ansioihin. meillä myyjä tienaa keskimäärin yli 4000 €/kk ja parhaat myyjät yli tuplasti
- päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota
- useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa sekä koulutusta roolisi tueksi
- erittäin ammattitaitoisen ostotiimin myynnin tueksi
- erinomaisen, huolella valitun ja kilpailukykyisesti hinnoitellun, noin 2500 vaihtoauton valikoiman
- paljon asiakaskontakteja sekä houkuttelevan autovaraston jonka kysynnästä huolehdimme yhdessä päivittäin
- markkinoiden kysytyimmät merkkiedustukset
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

Meillä työskennellessä sinulla on erinomaiset edellytykset edistyä myyntiharjoittelijana sekä tulevaisuudessa automyyjänä.. Myytävissäsi on koko noin 2500kpl vaihtoautovarastomme, josta paikallisesti työpisteelläsi Kotkan K-Autossa tulee sijaitsemaan noin 80kpl.

Syöttöjä maalille tulee siis reilusti ja haluamme kouluttaa sinut viimeistelemään jokaisen maaliin asti!

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

K-Auto – merkkejä tulevaisuudesta

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Elias Salminen Puh. 050 528 3179
Lähetä hakemuksesi 31.03.2023 mennessä alla olevan linkin kautta.

Tehtävä täytetään heti kun sopiva ehdokas löytyy.

Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.
K Auto Oy vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin, Cupran, Bentleyn, Porschen, MAN kuorma-autojen ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. K Auton -palvelukonseptiin kuuluvat mm. uusien- ja vaihtoautojen myynti ja osto, K-Auto Leasing - leasing-palvelut yrityksille sekä K-Lataus -verkosto.
Takaisin ylös