Verkkokauppakeräilijä/myyjä (20-30 h/vko) K-Citymarket Hämeensaari, Hämeenlinna

Suomi: Hämeenlinna, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 23.11.2022
Haku päättyy 4.12.2022
K-Citymarket Hämeensaari on lämminhenkinen paikallinen iso lähikauppa Hämeenlinnan keskustassa ja myös Tampereen moottoritien ohikulkijoiden helposti saavutettavissa. Palvelemme asiakkaitamme paikkakunnan laajimmin aukioloajoin klo 23 asti ja meillä on myös kaupungin palvelevin verkkokauppa.
 
Haemme joukkoomme reipasta aamuvirkkua verkkokauppakeräilijää. Tehtävässä hoidat pääsääntöisesti verkkokauppatilausten keräilyä ja tilausten luovuttamista asiakkaille, mutta tarvittaessa myös kuormien purkua ja hyllyttämistä. Työvuorot alkavat pääsääntöisesti aamuisin klo 6. Tehtävässä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa sekä kiireen- ja paineensietokykyä. Laadukas työn jälki ja tehokkuus kulkevat käsi kädessä verkkokaupan keräilyssä. Tehtävässä on keräilyn tehokkuustavoite, joten olethan tavoitteellinen ja kiinnostunut oman työsi tavoitteista ja tuloksista. 
 
Tehtävä on osa-aikainen n. 20-30h/vko pääsääntöisesti maanantaista lauantaihin. Kuuntelemme toiveesi työtuntien määrän suhteen. 

Hae tehtävään 4.12.2022 mennessä lähettämällä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen mikko.kontio@citymarket.fi.

Työn aloitus mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä saatetaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös