Ulkomyymälämyyjä (30-37,5 h/vko) K-Rauta Otra-Nekala, Tampere

Suomi: Tampere, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 22.11.2022
Haku päättyy 9.12.2022
Etsimme joukkoomme asiakaspalveluhenkisiä ulkomyymälämyyjiä. Olet etsimämme työntekijä, kun haluat oppia uutta, olet ahkera, huolellinen sekä oma-aloitteinen. Meillä jokainen myyjä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Otra-Nekalassa on yllättävän helppoa.

Odotamme sinulta loistavaa asiakaspalveluasennetta ja rohkeutta lähestyä asiakkaita. Jos osaat ajaa trukkia, käyttää pumppukärryä ja koota kuormia, olet mahdollisesti etsimämme henkilö. Työtehtäviisi kuuluu myös kassatyöskentelyä ja kuormien vastaanottoa ja hyllytystä. Kokemus kaupan alalta ja ulkomyymälätyöstä on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.

Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K-Raudan perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetä hakemuksesi viimeistään 9.12.2022 osoitteeseen janne.enqvist@k-rauta.fi.
Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Käsittelemme hakemuksia myös hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Janne Enqvist, janne.enqvist@k-rauta.fi.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös