Myyjä (30h-35h /vko tai 37,5h/vko) K-Supermarket Kellokoski

Suomi: Tuusula, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 22.11.2022
Haku päättyy 6.12.2022
Myyjä (30h-35h /vko tai 37,5h/vko)

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen kaupan työntekijän huolehtimaan siitä, että asiointikokemus uudessa K-Supermarket Kellokoskessa ylittää asiakkaidemme odotukset. Kaupan työntekijän työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki kaupan tehtävät kassatyöskentelystä hyllytykseen.

K-Supermarket Kellokoski sijaitsee Kellokoskella osoitteessa Vanha Valtatie 189. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Odotamme sinulta:
- Reipasta ja joustavaa asennetta
- Kykyä sekä tiimityöskentelyyn, että itsenäiseen työhön
- Mahdollisuutta työskennellä erilaisissa työvuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina, mutta pääpainona aamutyöskentely. Nyt haettavan tehtävän työ on pääsääntöisesti kassatyöskentelyä. Työt sijoittuvat ma-la klo 7-15 väliselle ajalle. Kauppa on avoinna klo 7-22 ja työvuorot ovat 7-8h pituisia
- Hyvää suomenkielen taitoa
- Vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- Hyvän työyhteisön
- K-ryhmän henkilökuntaedut

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 6.12.2022 mennessä osoitteeseen janne.jutila@k-supermarket.fi aiheena ”Työhakemus Kellokoski”. Kerrothan hakemuksessasi milloin olisit valmis aloittamaan ja kuinka monta vuoroa (tai viikkotuntimäärän) pystyisit tekemään viikossa. Kerro myös minä kellonaikoina pystyisit työskentelemään. Otamme yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedustelut sähköpostitse janne.jutila@k-supermarket.fi
Takaisin ylös