Terminaalityöntekijöitä (0-40h/vko) K-ryhmään Tampereen alueterminaaliin

Suomi: Tampere / Julkaistu 18.11.2022
Haku päättyy 16.12.2022
Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Tampereen alueterminaaliin osa- ja kokoaikaisia tavarankäsittelytehtäviin. Työsuhteet ovat määräaikaisia johtuen kausivaihtelusta. Työtä tehdään eri olosuhteissa, -20/+2/+5 C.

Odotamme sinulta:
- hyvää fyysistä kuntoa
- numerotarkkuutta ja huolellisuutta
- mahdollisuutta työskennellä vuorotyössä (aamu-, ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroissa)
- vähintään 18 vuoden ikää
- sujuvaa suomenkielen taitoa

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme Sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi menestyvässä Kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme Sinulle Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Työsopimuksen kestot vaihtelevat kahdesta kuuteen kuukauteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa terminaaliesimies Juhani Suontausta, juhani.suontausta@kesko.fi
Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 16.12.2022 mennessä.
Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana ja palkkaamme sopivien löydettyä.
Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

Kesko Logistiikka on Keskon tehokas ja luotettava kaupan alan logistiikkapalvelujen tuottaja ja alansa edelläkävijä. Kesko Logistiikan tehtävänä on tuottaa logistiikkapalveluja K-ryhmälle. Lisäksi tuotamme palveluja myös Keskon ulkopuolisille yrityksille.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös