Vastuumyyjiä K-Supermarket Derby, Espoo

Suomi: Espoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 11.11.2022
Haku päättyy 16.12.2022
Espoon Mäkkylään, Helsingin rajan tuntumaan on toukokuussa 2022 avattu täysin uusi ja upea tavallistakin parempi ruokakauppa, K-Supermarket Derby.

Derby sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn tien varrella, hyvillä liikenneyhteyksillä ja pysäköintipaikoilla varusteltuina. Uudesta myymälästämme löytyy Osaka sushin keittiö kuten myös Patisserie Teemu Auran jauholeipomokin legendaarisine pullabiileineen.

Haemme joukkoomme tehokkaita, pitelemättömällä innolla varustettuja asiakaspalvelun ammattilaisia. Arvostamme työntekijässä hyviä vuorovaikutus-, ja tiimityöskentelytaitoja, intoa ja aitoa mielenkiintoa kehittää kauppaa sekä omaa osaamistaan. Nautit tekemisen meiningistä ja olet valmis työskentelemään vuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina. Hyvä ruoka on sinulle intohimo, mutta sitäkin enemmän rakastat palvella asiakkaita tavallista paremmin. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja kykyä työskennellä myös paineen alla.

Meillä tärkeintä on hyvä asenne!

Tarjoamme innovatiivisen työskentely-ympäristön, monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät, mahdollisuuden edetä ja kouluttautua omalla urallasi kaupanalalla sekä nykyaikaiset työskentelyvälineet. Meille on tärkeää, että työntekijät viihtyvät ja onnistuvat työssään. Työ sopii erinomaisesti myös K-kauppiasharjoittelupaikkaa hakevalle.

Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää 16.12. mennessä sähköpostitse osoitteeseen stina.ekholm@k-supermarket.fi.
Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Stina Ekholm, stina.ekholm@k-supermarket.fi.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös