Tarvittaessa töihin kutsuttava auton kuljettaja, K-Auto Lappeenranta

Suomi: Lappeenranta, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 17.11.2022
Haku päättyy 4.12.2022
Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa kuljettajaa vastaamaan K-Auto Lappeenrannan autojen siirroista ja toimituksista. Haemme tarvittaessa töihin kutsuttavaa aikajaksolle 1.12.2022-8.11.2023. Kysymyksessä on varautuminen äkilliseen lisätyövoiman tarpeeseen. Tänä ajanjaksona tarvittaessa töihin kutsuttavalle työntekijälle voidaan tarjota työvuoroja, joista jokainen on erillinen määräaikainen työsuhde. Työntekijällä on aina oikeus kieltäytyä tarjotusta työvuorosta.

Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Vastaat erityisesti Autojemme siirroista toimipisteidemme välillä sekä toimituksista suoraan asiakkaille K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
- Vähintään B-Luokan ajokorttia
- Joustavuutta
- Täsmällisyyttä
- Kokemusta asiakaspalvelusta

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Joustavat työajat
- Monipuolisen työympäristön
- Työkokemusta auto toimialalla
- Laajat etenemismahdollisuudet


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aapo Mäntytörmä, puh 050 4068977.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 4.12.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös