Mekaanikko MAN Center, Espoo

Suomi: Espoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 25.10.2022
Haku päättyy 4.12.2022
Oletko aidosti innostunut autoalasta ja autojen korjauksesta? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan työntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä on mahdollisuus päästä tutustumaan niin pakettiautoihin kuin kuorma- ja linja-autoihin; mutta myös erikoistuminen johonkin näistä sopii meille mainiosti.

Onko sinulla kokemusta mekaanikon tehtävistä? Tämä voisi olla tilaisuutesi päästä työskentelemään laadukkaiden autojen ja ammattilaisten parissa.

Odotamme sinulta:
- tiedot ja taidot henkilöautojen, pakettiautojen tai kuorma-autojen mekaanikon tehtävistä
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta ja oma-aloitteellisuutta
- voimassa olevaa ajokorttia

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn huippumerkin parissa
- mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä, mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Riihimäki, jari.riihimaki@k-auto.fi; puh 050 4100 793.
Lähetä hakemuksesi 4.12.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös