Myyjä/osastovastaava teolliselle osastolle (37,5 h/vko) K-Supermarket Malminmäki, Espoo

Suomi: Espoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 21.9.2022
Haku päättyy 2.10.2022
Myyjä/osastovastaava teolliselle osastolle (37,5 h/vko) K-Supermarket Malminmäki, Espoo

Haemme myyjää/osastovastaavaa teollisten tuotteiden osastolle. Työ sisältää osaston hoitamisen ja kaiken siihen liittyvän.

Sinun tulee osata toimia itsenäisesti ja hallita tilausjärjestelmä. Olet luova ja haluat kehittää osastoasi jatkuvasti. Olet myös hyvä asiakaspalvelija ja pystyt tarvittaessa suosittelemaan asiakkaalle erilaisia ruokia ja niiden valmistusohjeita. Työ vaatii ehdottomasti aiempaa kokemusta osastolla toimimisesta. Katsomme myös eduksi K-ryhmän järjestelmien sekä omavalvonta-järjestelmän tuntemuksen, mutta tarvittaessa perehdytämme sinut niiden käyttöön.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vko). Työ sisältää pääasiassa aamuvuoroja.
Palkkaus kaupan alan TES tai sopimuksen mukaan.
Työsuhde alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen toni.gronqvist@k-supermarket.fi 2.10.2022 mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Huomiomme vain sähköisesti tulleet hakemukset, emmekä valitettavasti vastaa puhelintiedusteluihin.


K-supermarket Malminmäki /
T. Grönqvist Oy
Malminkorpi 2
02280 Espoo
toni.gronqvist@k-supermarket.fi

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös