Kalustemyyjä, K-Rauta Espoon keskus

Suomi: Espoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 21.9.2022
Haku päättyy 14.10.2022
K-Rauta Espoon keskus on monipuolinen täyden palvelun rautakauppa kuluttajille sekä ammattiasiakkaille. Haluamme olla toteuttamassa asiakkaiden asumisen, sisustamisen ja rakentamisen hankkeita ja projekteja. Meillä asiointi on yllättävän helppoa! Tavoitteenamme on tarjota saman katon alta ratkaisut niin pieneen kuin laajempaan remontointiin ja rakentamiseen. K-Rauta on Suomen markkinajohtaja ja maan kattavin ketju noin 130 K-Rauta-kaupalla.

Haemme kalustemyyjää K-Rauta Espoon keskukseen vahvistamaan kalustemyyntitiimiämme. Kalustemyyjän työnkuva painottuu vahvasti myyntityöhön ja asiakaspalveluun. Kalustemyyjänä varmistat myös meillä, että kalustemyyntinäyttelymme on aina huippukunnossa. Kalustemyyntiin kuuluu meillä kylpyhuonekalusteet, säilytysjärjestelmät ja suihkunurkat.

Tehtävässä menestyy myynnin ammattilainen, joka viihtyy asiakaspalvelutehtävissä. Lähestyt rohkeasti asiakkaita ja tarvekartoituksen avulla löydän heille juuri sopivin vaihtoehto meidän laajasta valikoimasta. Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana osana myyntitiimiä, jonka tarjoamat tuotteet ovat alan huippumerkkejä.

Aikaisempi myyntikokemus katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme oikeanlaista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista työskentelyotetta, sitoutuneisuutta sekä halua oppia uutta. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen (37,5 h/vko) tehtävä.

Toivomme sinulta:
- paloa myynti- ja asiakaspalvelutyöhön
- aitoa intoa ja positiivista asennetta
- oma-aloitteisuutta, intohimoa myyntityötä kohtaan
- kokemusta itsenäisestä myyntityöstä

Tarjoamme:
- monipuolisen työkentän osaavien työkavereiden kanssa
- mahdollisuuden kehittää omaa osaamista sekä vaikuttaa omaan ansiotasoon onnistumisten kautta
- näköalapaikan kalustemyynnin huippumerkkien kanssa
- K-ryhmän henkilöstö edut
- perehdytyksen työhön

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi ja lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 14.10.2022 mennessä osoitteeseen esko.tenho@k-rauta.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Esko Tenho, esko.tenho@k-rauta.fi

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös