Express-myyjiä, Onninen Express Espoo Olarinluoma

Suomi: Espoo, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 22.9.2022
Haku päättyy 5.10.2022
Asiakaspalvelu on asennelaji. Hommassa menestyy avoimella ja positiivisella mielellä. Oletko sinä hyvä tyyppi, joka kuuntelee asiakasta ja kyselee lisää saadakseen tarpeen selville?

Haemme sähköosaajaa Express-myyjäksi sekä lisäksi yhtä Express-myyjää/myyjä-harjoittelijaa Olarinluoman myymälään huolehtimaan siitä, että kauppakokemus myymälässämme ylittää asiakkaidemme odotukset ja asiakkaidemme asiointi myymälässä on helppoa ja sujuvaa.

Jos koet, että omaat reippaan, oma-aloitteisen ja ammattimaisen asiakaspalveluasenteen, otat vastuuta ja haluat auttaa asiakkaitamme, olet todennäköisesti henkilö, jota etsimme, mutta ennen kaikkea mahtava asenteesi ratkaisee!

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta ja myyntiotetta
- vastuunottokykyä
- kykyä ja halua omaksua uutta

Eduksesi on:
- sähkö- tai LVI-tuotteiden tuntemus
- kokemus myymälätyöskentelystä

Meillä päivät koostuvat monipuolisesta tekemisestä energisessä ympäristössä ja hyvässä sykkeessä. Työtehtäviin kuuluvat kaikki tehtävät myymälän tavaravirran hallinnasta asiakaspalveluun ja myyntiin. Perehdytämme sinut tehtävään.

Tarjoamme sinulle K-ryhmän hyvien henkilöstöetujen lisäksi monipuolisen ja vastuullisen työn ammattilaisten parissa, hauskat ja innostavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Sinikka Valmiala, puh. 040 7641545
Lähetä hakemuksesi viimeistään keskiviikkona 5.10.2022.
Toimi kuitenkin ripeästi, täytämme paikat oikeiden henkilöiden löytyessä.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.
Takaisin ylös