Myyjiä (15-37,5 h/vko) Intersport Forum, Helsinki

Suomi: Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 23.9.2022
Haku päättyy 6.10.2022
Oletko aidosti innostunut myynnistä? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Intersport palvelee tällä toiminta-ajatuksella kuluttajiaan yli 5500 kaupassa ja 46 maassa ympäri maailmaa.

Haluamme innostuneita myyjiä huolehtimaan siitä, että kauppakokemus Intersport Forumissa ylittää asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. Työ on ajoittain fyysistä.

Odotamme sinulta:
- halua ja kykyä tehdä myyntiä ja tulosta
- halua kehittyä ja oppia uutta
- positiivista ja reipasta mieltä
- valmiutta työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina
- tarkkuutta ja huolellisuutta
- vähintään 18 vuoden ikää

Katsomme eduksi
- kaupallisen peruskoulutuksen
- aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelusta tai urheilukaupan alalta

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- K-ryhmän ostoedun
- hauskat ja innostavat työkaverit

Lisätietoja tehtävästä antaa markku.toponen@intersport.fi

Lähetä hakemuksesi 6.10.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

Intersport-ketju on urheilukaupan markkinajohtaja Suomessa, jonka parissa työskentelee yli 900 henkilöä eri työtehtävissä. Menestymisemme perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajaan valikoimaan, alan parhaaseen palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluihin sekä helppoon ja viihtyisään asiointiin. Asiakaslähtöisen toimintamme perustana on tiivis yhteistyö kauppiaittemme, Intersport Finland Oy:n ja kansainvälisen Intersportin (IIC) välillä. Asiakaslupausten ja K-ryhmän arvojen merkitys toimintaamme ohjaavana lähtökohtana on meille kaikille intersportilaisille ja asiakkaillemme tärkeä.

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.
Takaisin ylös