Kokki (15-20 h/vko) K-Citymarket Länsikeskus, Turku

Suomi: Turku, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 13.9.2022
Haku päättyy 11.10.2022
Onko ruuanlaitto intohimosi? Haluatko kehittää itseäsi ja nähdä työssäsi oman käden jäljen? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme lisää asiakaspalveluhenkisiä ja positiivisia huipputyyppejä joukkoomme.

Haemme tiimiimme ammattitaitoista kokkia vakituiseen työsuhteeseen (15-20 h/vko) K-Citymarket Länsikeskukseen.

K-Citymarket Länsikeskus on monipuolinen, aktiivinen ja sesongeissa mukana oleva kauppa, joka on yksi Suomen suurimmista ja moderneimmista K-Citymarketeista. Tällä hetkellä työllistämme noin 140 henkilöä. Työtehtävämme ovat monipuolisia ja meillä on hyvä mahdollisuus kouluttautua ja edetä uralla eteenpäin. Kehitämme omia tuotteita asiakastarpeiden ja trendien mukaisesti luodaksemme parempaa asiakaskokemusta. Työntekijänämme olet merkittävä osa työyhteisöämme ja kauppamme kokonaisuutta.

Haemme kokkia vastaamaan kaupan oman keittiön ja ravintolan tuotteiden valmistuksesta ja tuotekehityksestä. Tehtävässä pääset työskentelemään laaja-alaisesti niin ravintolan puolella kuin kaupan keittiöllä ja palvelutiskillä. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa sushin ja muiden ruokatuotteiden valmistus sekä asiakaspalvelu ja myynti.

Asiakkaiden arjen helpottaminen ja palvelu ovat meille kunnia-asioita, lisäksi edellytämme erinomaisia tiimityöskentelytaitoja. Arvostamme paineensietokykyä sekä tarkkaa, tehokasta ja huolellista työskentelyotetta. Emme kuitenkaan hae täydellisyyttä, tärkeintä on aito halu ja into kehittyä sekä kuunnella aktiivisesti asiakkaiden toiveita. Tuemme osaamisesi kehittämistä ja työn mielekkyyttä vaihtelevilla työtehtävillä ja -pisteillä. Arvostamme, että olet valmis työskentelemään joustavasti yhteistyössä muiden osastojen kanssa, ratkaisemaan ongelmia, ottamaan vastuuta ja sinulla on kehitysideoita jatkuvaan kehittämiseen.

Toivomme sinulta:
- kokin ammattitutkintoa ja kokemusta keittiö-/ravintola-alalta
- aitoa kiinnostusta ruuanlaittoa kohtaan sekä halua kehittää itseäsi
- kalankäsittelytaitoja
- oma-aloitteisuutta ja kykyä ottaa vastuuta
- iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta sekä vuorovaikutustaitoja
- innostunutta, uudistus- ja kehittämishaluista otetta työhön
- suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää
- voimassa olevaa hygieniapassia
- kiinnostusta yritystämme kohtaan
- joustavaa, työtä pelkäämätöntä asennetta

Tarjoamme sinulle:
- vaativan, itsenäisen ja monipuolisen työn, jossa kohtaat sekä onnistumisia että haasteita, joista on mahdollista oppia
- mahtavan asiakaskunnan
- sinua tukevan työyhteisön ja kauppiaan
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta
- K-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Rantasalo, puh. +358503131585, ari.rantasalo@citymarket.fi.
Lähetä hakemuksesi viimeistään 11.10.2022 oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Emme valitettavasti huomioi sähköpostilla tulleita työhakemuksia rekrytointiprosessissa.

-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.
K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.
Takaisin ylös