Operatiivinen palvelupäällikkö Kespron Vaasan tukkuun

Suomi: Vaasa, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 14.9.2022
Haku päättyy 9.10.2022
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen (37,5h/vko) operatiivista palvelupäällikköä huolehtimaan siitä, että tukkukokemus Kespro Vaasan tukussa ylittää asiakkaidemme odotukset.

Operatiivinen palvelupäällikkö toimii vuorovastaavien ja tukkutyötekijöiden esihenkilönä, vastaa tukun kassatyöstä, logistiikasta sekä tukun kiinteistö- ja kalustoasioista. Hän toimiin yhteyshenkilönä K logistiikkaan tukun kuljetusten osalta, sekä osallistuu aktiivisesti ulkoisten palveluiden kilpailutukseen ja hankintaan oman vastuualueensa osalta.
Huolehtii, että Kespron tukussa on oman markkina-alueen paras FoodService tukkukaupan ammattitaito ja palvelu.

Operatiivinen palvelupäällikkö johtaa tiimiään alaisiinsa luottaen ja arvostusta osoittaen - ohjaten huippusuorituksiin tietoa, taitoa ja näkemystä jakamalla. Hän myös innostaa sekä varmistaa niin tiiminsä kuin myös eri toimintojen kehittymistä omalla esimerkillään ja muita tarvittaessa valmentamalla. Tehtävässä on merkittävää ihmisten erilaisuuden ymmärtäminen sekä asiakastarpeista ponnistava kumppanuus, joka tuottaa merkityksellisiä ratkaisuja niin pienille kuin suurillekin liikeideoille.

Olisitko sinä sopiva henkilö täydentämään voittajatiimiämme?

Odotamme Sinulta:
- Kokemusta esihenkilötyöstä.
- Kokemusta foodservice-tukkukaupan alalta ja kykyä toimia matriisi organisaatiossa.
- Kykyä johtaa omaa työtä ja innostaa ja inspiroida muita.
- Halua kehittää ylivertaista asiakaskokemusta johtaen innostavasti omaa tiimiäsi huippusuorituksiin.
- AMK-tasoista koulutusta (esim. tradenomi, restonomi).
- Hyvää yleistä järjestelmä/tietoteknistä osaamista (Ms –office, BW/QS-raportointi, SAPin toimintojen hallinta)
- Sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielitaitoa

Tarjoamme sinulle:
- Näköalapaikan johtavassa foodservice-alan tukkukaupassa
- Monipuolisen ja haastavan tehtävän
- Mahtavan tiimin johdettavaksi
- Innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- Konsernin laajan tuen ja monipuolisia urapolkuvaihtoehtoja

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä saat jättämällä soittopyynnön sähköpostiin jarkko.ketonen@kesko.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 9.10.2022 mennessä oheisen linkin kautta.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

-----------
Kespro työnantajana - ratkaisemme yhdessä asiakkaan kanssa
Kespro on osa Keskon päivittäistavarakauppaa ja johtava Foodservice-alan tukkukauppa Suomessa. Meidän missiona on tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. Asiakkaita meillä on noin 25 000. Kespron toiminnot muodostuvat 5 myyntialueesta ja 14 Noutotukusta. Liikevaihtomme on yli 800 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on yli 500.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös