Myyjiä (18-25h/vko) K-Citymarket Vantaa Koivukylä

Suomi: Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 3.8.2022
Haku päättyy 19.8.2022
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Tulet työskentelemään tiimissä mikä vastaa niin teollisen-, maito-, kuin juomaosaston hyllyttämisestä.
Työskentely tapahtuu aamupainotteisesti ja työaika sijoittuu 6-14 aikavälille. Työ on hyvin fyysistä ja työtahti reipasta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydettyä. Etsimme työsuhteeseen pidempiaikaista tekijää.

Haemme innostuneita myyjiä, huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Citymarket Vantaa Koivukylässä ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä ja avarassa kauppatilassa. Kokemus kaupanalasta on plussaa mutta ei välttämätöntä, sillä me perehdytämme sinut työtehtäviisi. Etsimme osa-aikaisia myyjiä jotka omaavat työtä pelkäämättömän asenteen.

Odotamme sinulta:
- paineensietokykyä
- reipasta otetta työhön
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- tarkkavaisuutta
- vastuunotto- ja paineensietokykyä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää


Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:

- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- K-ryhmän ostoedun
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lähetä hakemuksesi 19.8.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen senja.wirgentius@citymarket.fi. Otsikoi sähköposti haettavalla tehtävällä.
Vastaamme vain haastatteluun kutsuttaville.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös