Rakennustarvikemyyjä, K-Rauta Espoon keskus

Suomi: Espoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 2.8.2022
Haku päättyy 22.8.2022
K-Rauta Espoon keskus on monipuolinen täyden palvelun rautakauppa kuluttajille sekä ammattiasiakkaille. Haluamme olla toteuttamassa asiakkaiden asumisen, sisustamisen ja rakentamisen hankkeita ja projekteja. Meillä asiointi on yllättävän helppoa! Tavoitteenamme on tarjota saman katon alta ratkaisut niin pieneen kuin laajempaan remontointiin ja rakentamiseen. K-Rauta on Suomen markkinajohtaja ja maan kattavin ketju noin 130 K-Rauta-kaupalla.

Rakennustarvikemyyjä, K-Rauta, Espoon keskus

Etsimme K-Rauta Espoon keskukseen rakennustarvike & LVI-osastolle myyjää vakituiseen (37,5h/vko) työsuhteeseen.
Myyjän tärkein tehtävä on myyntityö ja asiakaspalvelu. Myyntityön lisäksi tehtävään sisältyy kaupan tukitoimintoja, esim. hyllytys, keräilyä ja järjestelytehtäviä. Pääset työssäsi auttamaan asiakkaita laaja-alaisesti heidän remonttiprojektien mukaisesti. Pääset siis myymään asiakkaalle kaiken tarpeellisen heidän tarpeiden mukaan ja teet laadukkaan asiakaspalvelu- ja myyntityön kautta asiakkaista suosittelijoitasi. K-Rauta Espoon keskuksen asiakunta muodostuu niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaista.

Tässä porukassa parhaiten viihtyvät ja pärjäävät toimeen tarttuvat ja rautaisella asiakaspalvelutaidolla varustetut myyjät. Aikaisempi työkokemus kaupan alan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme oikeanlaista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista työskentelyotetta, sitoutuneisuutta, sekä halua oppia uutta.

Toivomme sinulta:

- paloa myynti- ja asiakaspalvelutyöhön
- aitoa intoa ja positiivista asennetta
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä yli osastorajojen
- rakennustarvikkeiden tuntemusta

Tarjoamme:

- monipuolisen työkentän osaavien työkavereiden kanssa
- mahdollisuuden kehittää omaa osaamista
- K-ryhmän henkilöstö edut
- perehdytyksen työhön

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi ja lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 22.8.2022 mennessä osoitteeseen henri.thilman@k-rauta.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa henri.thilman@k-rauta.fi

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös