Myyjä (10-35h/vko) K-Market Eino Leinon katu, Topeliuksenkatu ja Kisahalli, Helsinki

Suomi: Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 2.8.2022
Haku päättyy 14.8.2022
Olemme pienen, mutta vilkkaan kolmen K-Marketin nippu keskellä Helsingin Töölöä (K-Market Eino Leinon katu, K-Market Topeliuksenkatu, K-Market Kisahalli) ja
nyt kaipaisimme joukkoomme kahta työtä pelkäämätöntä myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Tarjolla on tunteja 35h/vko, sekä 10h/vko. Merkitsethän työhakemukseen kumpaa paikkaa ensisijaisesti haet. Vuorot ovat pääsääntöisesti ilta- ja viikonloppu painotteisia. 

Etsimme joukkoomme hyvää tyyppiä, joka on sosiaalinen, työtä pelkäämätön, asiakaspalveluhenkinen ja innokas tyyppi. Olethan ripeä tekemään ja tartut pienen kaupan monipuolisiin työtehtäviin omatoimisesti. Työtehtävät vaihtelevat kassalla olosta hyllytykseen, pullanpaistoon, asiakaspalveluun ja hyvin usein kaikkea samanaikaisesti. Työ sisältää myös yksintyöskentelyä. 

Hakijoilta odotamme sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, 18-vuoden ikää ja ennen kaikkea halua tehdä töitä.

Arvostamme lisäksi:

- postin osaamista
- kielitaitoa
- matkahuollon osaamista
- ikärajapassia
- Veikkauksen peliosaamista
- ATK taitoja (MS Office, kaupan SAP, Keskon kassajärjestelmä). 

Tarjoamme hakijoille monipuolisen pienen kaupan työympäristön, osaamisen kehittämistä ja mukavat työkaverit. Palkkaus kaupan alan TES tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset/videohakemukset CV:n kera 14.8.2022 mennessä osoitteeseen:
monna.huhtanen@k-market.com

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös