Osastovastaavan kakkonen HeVi-osastolle (30 h/vko) K-Supermarket Rinteenkulma, Rovaniemi

Suomi: Rovaniemi, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 1.8.2022
Haku päättyy 17.8.2022
Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme ammattitaitoisen osastovastaavan kakkosen huippujoukkoomme.

Haemme tiimiimme osastovastaavan kakkosta hedelmä- ja vihannesosastolle vakituiseen työsuhteeseen (minimissään 30 h/vko) K-Supermarket Rinteenkulmaan Rovaniemelle. Osastovastaavan kakkosena vastaat osastosi kannattavuudesta, sesongeista ja tuotteistuksesta. Olet merkittävä osa työyhteisöämme ja kauppamme kokonaisuutta.

K-Supermarket Rinteenkulma on monipuolinen, aktiivinen ja sesongeissa mukana oleva K-Supermarket.

Työskentelyssäsi laatu ja ripeys kulkevat luontevasti käsi kädessä. Arvostamme kokemusta ruokakaupan maailmasta sekä kaupan järjestelmien tuntemisesta. Muun muassa valikoiman kehittäminen, tilaaminen, kuormien käsittely, sesonkisuunnittelu sekä myynti- ja asiakaspalvelutehtävät ovat päivittäisiä työtehtäviäsi.

Olet tiimipelaaja ja teet mielelläsi yhteistyötä kollegojesi kanssa. Erinomainen asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan ja pystyt tuomaan lisäarvoa asiakaspalvelutilanteisiin oman osaamisesi kautta. Emme hae täydellisyyttä, tärkeintä on aito halu ja into kehittää jatkuvasti osastoa, kuunnella aktiivisesti asiakkaiden toiveita ja koet kunnia-asiana hedelmä- ja vihannesosaston erinomaisen kauppakunnon.

Tässä tehtävässä työnkuvaan kuuluu kolme vuoroa hedelmä- ja vihannesosastolla ja kaksi vuoroa kaupan eri osastoilla.

Toivomme sinulta:
- avointa ja positiivista asiakaspalveluasennetta
- aiempaa kokemusta kaupan alasta sekä vastaavista tehtävistä
- asiakaslähtöisyyttä ja liiketoiminnallista ajattelua
- vastuunottokykyä ja kykyä itsenäiseen työhön
- vuorovaikutustaitoja sekä rohkeutta tuoda omia ajatuksia esiin
- halua kehittyä ja oppia uutta
- suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle:
- itsenäistä ja monipuolista työtä, jossa tunnet varmasti onnistumisen tunteita ja haasteita, joista on mahdollista oppia
- mahtavan asiakaskunnan
- sinua tukevan työyhteisön ja kauppiaan
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Janne Rinne, sähköposti janne.k.rinne@k-supermarket.fi.

Lähetä hakemuksesi 17.8.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.
-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.

K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.
Takaisin ylös