Myyjä (15-37,5 h/vko) K-Market Merihaka, Helsinki

Suomi: Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 28.7.2022
Haku päättyy 13.8.2022
K-market Merihaka on alueensa paras lähikauppa, joka sijaitsee Helsingin Merihaassa, Hakaniemen vieressä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, minkä johdosta tarvitsemme lisää aidosti asiakaspalveluhenkisiä ja positiivisia huipputyyppejä. Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko valmis tekemään töitä hyvässä tiimissä ja palvelemaan asiakkaita ystävällisesti ja hyväntuulisesti?

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen (1.9.2022 - 31.8.2023 vanhempainvapaan ja lomien ajaksi) joukkueemme vahvistukseksi palveluhenkisiä ja reippaita myyjiä. Myyjänä tehtäviisi kuuluu pääasiallisesti asiakaspalvelu kassalla. Työ sisältää samalla myös aktiivista kuorman purkamista kassan lähialueella ja muita ruokakaupan päivittäisiä askareita. Viikkotyöaika on keskimäärin 15-37,5 tuntia eli 2-5 työvuoroa viikossa (sovittavissa). Työ sopii myös välivuotta pitäville ja opiskelijoille. Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Myyjänä merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä. Vastaat omalta osaltasi siitä, että kaupassa on kiva käydä ja että asiakaskokemus ja toiminnan laatu ohjaavat kaikkea tekemistä kaupassa. Yhtenä tärkeimpänä valintakriteerinä näiden lisäksi meillä on kyky aitoon yhteistyöhön, koska vastaat omalta osaltasi vuorovaikutustaitojen parantamisesta koko työyhteisössä ja olet näin tärkeä osa hyvän työilmapiirin ylläpitämisessä.

Edellytämme aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön ja innokasta palveluasennetta. Arvostamme paineensietokykyä sekä tarkkaa, tehokasta, huolellista ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Olet vähintään 18-vuotias ja puhut sujuvasti suomea. Kokemus kassatyöskentelystä ja koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Jos tunnistat itsesi ja haluat olla osa K-market Merihaan kehittyvää tiimiämme, laita hakemus tulemaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemukseksi ja ansioluettelosi viimeistään 13.8.2022 osoitteeseen esa.rantala@k-market.com. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Esa Rantala p. 040 753 0206

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoitavasta kaupasta.

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös