Toimitusketjupäällikkö, K-Ryhmän päivittäistavarakauppa

Suomi: Helsinki, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 4.8.2022
Haku päättyy 22.8.2022
Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia ja mukana lähes puolentoista miljoonan suomalaisen arjessa joka päivä? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

Etsimme toimitusketjupäällikköä K-ryhmän Päivittäistavarakaupan Kaupan toimitusketjun ohjaus ja tuotetäydennys-yksikköön vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan kodintarvikkeiden ja kosmetiikan toimitusketjun kokonaisvaltaisesta ohjaamisesta ja sekä keskusvaraston ja yli tuhannen K-ruokakaupan / K-Citymarket-tavaratalon kysynnän ennustamisesta ja täydennyksestä. Lisäksi vastaat keskitetyistä tilaustoiminnoista ja olet aktiivisena toimijana tulevan kodin, kauneuden ja muodin verkkokaupan suunnittelussa ja toimeenpanossa. Apunasi toimii kahdeksan hengen tiimi. Laajaan yhteistyöverkostoosi kuuluu tavarantoimittajia Suomessa ja ulkomailla sekä sisäisiä yhteistyötahoja esimerkiksi kaupassa, ostossa ja logistiikassa. Olet aktiivisena jäsenenä sekä kaupallisissa että logistisissa johtoryhmissä.

Odotamme sinulta:
• Kokemusta ja osaamista toimitusketjun ohjaamisesta tukku- tai vähittäiskaupasta, erityisesti täydennyksessä ja ennustamisessa
• Laajaa kokonaisuuksien hahmottamista ja näyttöjä erityisesti tietojärjestelmäpohjaisten prosessien kehittämisestä
• Vahvan logistisen taustan lisäksi myös kaupallista näkemystä sekä kokemusta tulosvastuusta
• Soveltuvaa tiedekorkeakoulututkintoa
• Näyttöjä vastaavista esimiestehtävistä sekä organisaation kehittämisestä
• Kykyä ja halua hoitaa rinnakkain sekä pitkäjänteistä suunnittelua ja toiminnan kehittämistä että nopeatempoista operatiivista toimintaa
• Sujuvaa kommunikointia englannin kielellä, muu kielitaito on eduksi

Tarjoamme sinulle:
• Monipuolisen, mutta mitattavan ja vastuullisen työkentän
• Paikan keskeisenä tekijänä yhdessä Pohjoismaiden merkittävimmässä toimitusketjussa toteuttamassa mottoamme ”Pohjois-Euroopan kaupallisin toimitusketju”
• Mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen
• Kehityshenkisen työympäristön K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa ja mukavat työkaverit

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat kertoa itsestäsi, toimitusketjujohtaja Antti Lähde (puh. 050 3875997) on tavoitettavissa parhaiten tiistaina 9.8 klo 16-17:30 ja keskiviikkona 16.8 klo 15:30-17.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta maanantaihin 22.8.2022 mennessä.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa
Takaisin ylös