Vastuullisuusasiantuntija Keskon vastuullisuusyksikköön

Suomi: Uusimaa, Helsinki, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 26.7.2022
Haku päättyy 14.8.2022
Haluatko tehdä suuressa yhtiössä töitä kestävän kehityksen hyväksi? Innostutko kaupasta ja uusista haasteista? Tule K-ryhmään ja jätä oma kädenjälkesi menestyksekkääseen vastuullisuustyöhömme.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa määräaikaista vastuullisuusasiantuntijaa vastaamaan hankintaketjujemme vastuullisuuden varmentamisesta ja kehittämisestä. Tehtävässäsi toimit konsernin vastuullisuusyksikössä, jonka toimipiste sijaitsee K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa. Vastaat erityisesti vastuulliseen hankintaan liittyvien toimintamallien ja prosessien kehittämisestä sekä vastuulliseen hankintaan liittyvien tietojen raportoinnista niin Keskon vuosiraportissa kuin kestävän kehityksen indeksikyselyissä. Edustat Keskoa kansainvälisissä vastuulliseen hankintaan ja ihmisoikeuksiin liittyvissä organisaatioissa.

K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
• työkokemusta kestävän kehityksen tehtävistä yrityksessä tai organisaatiossa
• sosiaalisen vastuullisuuden varmentamisjärjestelmien tuntemusta; erityisesti amfori BSCI
• soveltuvaa akateemista loppututkintoa
• englannin kielen sujuvaa taitoa

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
• haasteellisen, monipuolisen ja kansainvälisen työkentän
• näköalapaikan suuren konsernin vastuullisuustyöhön
• innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Kysymyksessä on äitiys- ja vanhempainvapaan sijaisuus ajalle 1.9.2022 – 31.12.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 32 vastuullisuusjohtaja Matti Kalervo, puh 050-3064081.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 14.8.2022 mennessä oheisen linkin kautta.
----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös