Osastovastaava hedelmä- ja vihannesosastolle, K-Supermarket Hirvensalo, Turku

Suomi: Turku, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 20.6.2022
Haku päättyy 15.7.2022
Nautitko asiakaspalvelusta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut?

Me olemme monipuolinen, aktiivinen ja sesongeissa mukana oleva K-Supermarket. Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Etsimme innostunutta osastovastaavaa huolehtimaan siitä, että kauppakokemus KSM Hirvensalossa ylittää asiakkaidemme odotukset. Osastovastaavana huolehdit päivittäisen tuotteiden esillelaiton ja tilausten lisäksi osastosi kannattavuudesta ja sesongeista. Olet merkittävä osa työyhteisöämme ja kauppamme kokonaisuutta. Palkkaus on sopimuksen mukaan. Työaika 37,5 h/vko.

Toivomme sinulta
- avointa ja positiivista asiakaspalveluasennetta
- asiakaslähtöisyyttä ja liiketoiminnallista ajattelua
- vastuunottokykyä ja kykyä itsenäiseen työhön
- aiempaa kokemusta kaupan alasta (tilauksista ja järjestelmistä)
- suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- mukavan ja kokeilunhaluisen asiakaskunnan
- sinua tukevan työyhteisön ja kauppiaan

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Kalliala, sähköposti juha.kalliala@k-supermarket.fi
Lähetä hakemuksesi 15.7.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen juha.kalliala@k-supermarket.fi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää.
Takaisin ylös