Rakennustarvikemyyjä K-Rauta Tornio

Suomi: Tornio, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 14.6.2022
Haku päättyy 15.7.2022
K-Rauta Tornio on monipuolinen täyden palvelun rautakauppa kuluttajille sekä ammattiasiakkaille. Haluamme olla toteuttamassa asiakkaiden asumisen, sisustamisen ja rakentamisen hankkeita ja projekteja. Tavoitteenamme on tarjota saman katon alta ratkaisut niin pieneen kuin laajempaan remontointiin ja rakentamiseen. K-Rauta on Suomen markkinajohtaja ja maan kattavin ketju noin 130 K-Rauta-kaupalla.

Etsimme Tornion K-Rautaan reipasta myyjää vakituiseen ja kokoaikaiseen (37,5h/vko) työsuhteiseen.

Pääset työssäsi auttamaan asiakkaita laaja-alaisesti heidän remonttiprojektien mukaisesti. Myynnin ja asiakaspalvelutyön lisäksi tehtäviisi kuuluvat kaupan tukitoimintoja, esim. hyllytys, keräilyä ja järjestelytehtäviä myös varaston työtehtävät tarvittaessa. K-Rauta Tornion asiakunta muodostuu niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaista.

Tässä porukassa parhaiten viihtyvät ja pärjäävät toimeen tarttuvat ja rautaisella asiakaspalvelutaidolla varustetut myyjät. Aikaisempi työkokemus kaupan alan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme oikeanlaista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista työskentelyotetta, sitoutuneisuutta sekä halua oppia uutta.

Toivomme sinulta:
- Erinomaisia asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- aitoa intoa ja positiivista asennetta
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä yli osastorajojen
- rakennustarvikkeiden tuntemusta

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen työkentän osaavien työkavereiden kanssa
- mahdollisuuden kehittää omaa osaamista
- K-ryhmän henkilöstö edut
- perehdytyksen työhön

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi ja lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.7.2022 mennessä osoitteeseen mika.innanen@k-rauta.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa mika.innanen@k-rauta.fi

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös