Myyntiavustaja K-Auto, Turku

Suomi: Turku, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 28.7.2022
Haku päättyy 14.8.2022
Vaihtoautoliiketoimintamme on vahvassa kasvussa. Olemme investoineet merkittävästi viime vuonna liiketoiminnan kehitykseen, jotta asiakaskokemus ja digitaaliset palvelut tuodaan vahvasti toimintamme keskiöön. Vaihtoautoliiketoimintamme konseptia kehitetään parhaillaan eteenpäin eli sinulla on mahdollisuus päästä erinomaisessa hetkessä mukaan.

Kasvustamme johtuen tarvitsemme K-Auto Turun toimipisteeseen innokkaan ja aktiivisen myyntiavustajan vaihtoauto-osastollemme huolehtimaan osaltaan siitä, että K-Auto ylittää myös tänä vuonna asiakkaidemme odotukset.

Ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Olet työssäsi oma-aloitteinen, reipas ja asiakaspalvelulähtöinen. Olet kykenevä hoitamaan autokaupan arjessa vaadittuja oheistoimintoja kuten esimerkiksi autojen siirrot ja kuljetukset, valokuvaaminen, myyntikuntoon saattaminen ja myyntitilojen järjestyksen ylläpitäminen sekä tietysti asiakaskokemuksen edistäminen. Digitaalisuus on sinulle luontaista niin työssä kuin vapaa-aikana. Aiempi kokemus autoalalta ei välttämätön - asenteesi on kuitenkin ratkaisevassa roolissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden löytää vahvuutesi ja toteuttaa itseäsi. Paljon luvattu, mutta näin se vain on. Huomaa kuitenkin, että olemme vaativia kaikessa mitä teemme. Ennen kaikkea edellytämme sinulta halua tehdä asioita jatkuvasti paremmin ja kehittyä nopeasti muuttuvassa markkinassa ja maailmassa. Arvostamme rohkeutta, rehtiyttä ja sinnikkyyttä. Osaaminen on pääomaa jota pääset takuuvarmasti kasvattamaan kanssamme.

Odotamme sinulta:
- iloista ja luottamusta herättävää asiakaspalveluasennetta
- hyvää paineensietokykyä sekä pitkäjänteistä ja systemaattista toimintatapaa
- sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin ja englannin kielitaito katsotaan eduksi

Kasvuhakuinen, kehittyvä, utelias, rohkea, rehti, kunnianhimoinen, sinnikäs, innostunut, laaja-alainen, monipuolinen, intohimoinen, ammattilainen, huippuosaaja – löydätkö itsesi tekemässä autokaupan tulevaisuutta huippubrändien kanssa?

Tarjoamme sinulle:
- päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota
- mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut
- mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvasi sisältöön

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.9.2022 - 28.2.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Ville Mäkinen, puh. 050 390 5445, ville.makinen@k-auto.fi

Lähetä hakemuksesi 14.8.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä

Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.

----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.
K-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja palveluihin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja. K-Auto on markkinajohtaja Suomessa.
www.k‐auto.fi
Takaisin ylös