Lean-päällikkö K-Auto, Vantaa

Suomi: Vantaa, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 17.6.2022
Haku päättyy 13.7.2022
Oletko Lean-asiantuntija, jonka vahvuuksia ovat uusien toimintamallien käyttöönotto ja ihmisten motivointi? Etsimme asiakkaallemme K-Autolle Lean Manageria vakituiseen työsuhteeseen. Työ sijaitsee Vantaalla, mutta edellyttää matkustamista Suomessa. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Lean-ajattelussa tärkeimpänä tavoitteena on toiminnan jatkuva parantaminen koko organisaation laajuisesti, sekä asiakkaiden tarpeiden ja vaatimusten ymmärtäminen ja toteuttamiseen tarvittavien prosessien ja toimintatapojen hahmottaminen. K-Autossa halutaan tehostaa tuotantoa innovatiivisten automaatioratkaisujen, digitalisaation oivaltavan hyödyntämisen ja jatkuvan parantamisen keinoin.

Haemme Lean-päällikköä johtamaan Lean-ajattelun laajempaa käyttöönottoa K-Autossa.

Lean-päällikkönä ohjaat Lean-metodologian kehittämistä ja laajaa käyttöönottoa K-Autossa. Työskentelet ensisijaisesti K-Auto Palveluissa, jossa 750 ammattilaisen voimin palvellaan asiakkaita 17 paikkakunnalla 25 autokorjaamossa. Tehtävän päätarkoituksena on korjaamotoiminnan ja asiakaspalvelun jatkuva parantaminen Lean-työkaluja hyödyntäen, sekä parhaimpien käytäntöjen ja yhtenäisen toimintamallin jalkauttaminen koko K-Auton verkostoon.

Tärkeimmät tehtäväsi:
• Parhaiden käytäntöjen luominen ja toteuttaminen
• Lean-strategian kehittäminen ja jalkauttaminen
• Lean-projektien koordinointi useissa kohteissa, edistymisen seuranta ja tuki toteutusvaiheessa onnistumisen varmistamiseksi
• Konkreettisten mahdollisuuksien tunnistaminen arvovirta-analyysin ja havainnoinnin avulla
• Kehittämistilaisuuksien, koulutustilaisuuksien ja työpajojen suunnittelu, järjestäminen ja toteuttaminen
• Lean-kypsyysarviointien toteuttaminen täytäntöönpanon, vaikutusten ja jatkuvuuden vahvistamiseksi
• Edistymisen raportointi vertikaalisesti ja horisontaalisesti organisaation sisällä.

Haemme tähän tehtävään kokenutta Lean-metodologian ammattilaista, joka on motivoitunut työskentelemään tiiviissä yhteistyössä kollegoiden kanssa organisaation kaikilla tasoilla. Lean-päällikkönä sinun tulee haastaa vallitseva tilanne positiivisella tavalla, vaikuttaaksesi tiimeihimme ja motivoidaksesi niitä kehittymään jatkuvasti. Olet yhteistyökykyinen ja yrittäjähenkinen, ja sinulla on loistavat kommunikointikyvyt. Arvostamme kokemusta ja sertifikaatteja ketteryyden malleista. Ison yritykseen transformaatio ei tapahdu päivässä, joten työ vaatii paljon kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä yhdistettynä herkkyyteen ja hyvään huumorintajuun.

Arvostamme myös seuraavaa osaamista:
• Soveltuvaa teknistä tai kaupallista tutkintoa (esim. insinööri/DI)
• Jatkuvan parantamisen tuntemusta sekä vahvaa teoreettisen ja käytännön asiantuntemusta Lean-periaatteiden toteuttamisessa
• Erittäin vahvoja kommunikaatiotaitoja ja kykyä rakentaa tehokkaita toiminnallisia verkostoja hyödyntäen organisaation sisäistä tietoa
• Näyttöjä kyvystä vaikuttaa organisaatiossa ihmisiin ja osallistamisesta organisaation useilla tasoilla.

Tehtävä edellyttää matkustusta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hypätä täysin uuteen tehtävään osaksi K-Auton ammattitaitoista tiimiä. Tehtävässä pääset asiakaslähtöisesti tehostamaan tuotantoa innovatiivisten automaatioratkaisujen, digitalisaation oivaltavan hyödyntämisen ja jatkuvan parantamisen keinoin. Lisäksi pääset luomaan parempaa autokauppaa ja näkemään työsi tuloksen käytännön tasolla.

Jos tämä rooli on inspiroinut sinua, lähetä hakemuksesi viimeistään 13.7.2022 mennessä.

Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.

Rekrytointikumppanina toimii Barona Engineering. Lisätietoja antaa tarvittaessa Barona Engineeringin rekrytointipäällikkö Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13–14.
Takaisin ylös