Finance Specialisteja (tarvittaessa töihin kutsuttavia), Business Services Centre

Suomi: Tampere, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 17.6.2022
Haku päättyy 31.7.2022
Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen joukkoonsa tarvittaessa töihin kutsuttavia työntekijöitä Business Service Centreen Tampereelle Record to Report Accounting -yksikköön. Yksikössä on kolme tiimiä, joissa hoidetaan taloushallinnon tehtäviä:

* Store Accounting - kauppiaslaskentaan sekä konsernin omien kauppojen kassalla ja verkkokaupoissa tapahtuviin myynteihin ja maksutapoihin liittyviä työtehtäviä
* Cost Invoices & Store Site and Chain Accounting - kululaskujen käsittelyä sekä ketju- ja kauppapaikkalaskennan tehtäviä
* GT Store Fixtures and Stock Invoices - kalustolaskujen käsittelyä, kalustoluettelointien laadintaa sekä varastolaskujen tarkastukseen liittyviä selvityksiä
* Tarvittaessa töihin kutsuttavan tehtävät voivat pitää sisällään oman tiimin töiden lisäksi myös muiden yksikön tiimien työtehtäviä, ns. ristiintekemisenä.

Kysymyksessä on määräaikainen varautuminen äkilliseen lisätyövoiman tarpeeseen (ruuhkahuiput ja lyhyet sijaisuudet). Tänä ajanjaksona, 31.5.2023 saakka, tarvittaessa töihin kutsuttavalle työntekijälle voidaan tarjota työvuoroja, joista jokainen on erillinen määräaikainen työsuhde. Työntekijällä on aina oikeus kieltäytyä tarjotusta työvuorosta.

Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Business Services Centre tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita Kesko-konsernin yhtiöille ja K-ryhmän kauppiaille. Palvelukeskuksen asiakkailleen tuottamia palveluita ovat kirjanpito, laskutus, osto- ja myyntireskontrat ja muut taloushallinnon palvelut sekä palkanlaskenta ja työsuhteeseen liittyvät palvelut.

Odotamme sinulta:
- Kirjanpidon perusosaamista
- Positiivista asennetta sekä reipasta ja vastuullista työotetta
- Asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja
- Muutosvalmiutta, paineensietokykyä ja tarkkuutta
- Mahdollisuutta työskennellä joustavasti
- MS Office ja MS Teams -ohjelmien sujuvaa käyttöä
- Riittävää englannin kielen taitoa
- Kiinnostusta toiminnan kehittämiseen

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Haasteellisen ja mielenkiintoisen taloushallinnon tehtävän
- Tiimin, jossa on hyvä yhteishenki, tekemisen meininki ja ammattitaitoiset työtoverit
- Hyvät kehittymismahdollisuudet kansainvälisessä kaupan alan palveluyrityksessä
- Hyvät henkilökuntaedut
- Modernit, Tampereella keskeisellä paikalla sijaitsevat toimitilat
- Mahdollisuuden työskennellä hybridityömallissa

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Store Accounting: Miia Hakari 050-340 6513
Cost Invoices & Store Site and Chain Accounting: Mari Taskinen 044-554 0592
GT Store Fixtures & Stock Invoices: Sirpa Kärkkäinen 044-088 2802

Lähetä hakemuksesi 31.7.2022 mennessä oheisen linkin kautta.
Huomioithan, että valitsemme useita henkilöitä, minkä vuoksi aloitamme haastattelut ja osin valintojenkin tekemisen jo hakuaikana.

----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös