Myyjiä K-Market Karhunpesään ja K-Market Sirkustorille, Pori

Suomi: Pori, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 13.5.2022
Haku päättyy 23.5.2022
Etsitkö vakituista työtä, kesätyötä tai lisätöitä? Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.

Haluamme innostuneen myyjän huolehtimaan osaltaan siitä, että kauppakokemus ylittää asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Odotamme sinulta:
- positiivista ja reipasta mieltä sekä iloista asiakaspalveluasennetta
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää

Työ kaupassamme opettaa asiakaspalvelutaitoja ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei aika mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi
- K-ryhmän henkilökuntaedut

Viikkotyö tunnit vaihtelevat haetusta tehtävästä, joten kerro meille haetko kesätöitä, vakituista työtä vai lisätöitä? Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Sami Haverinen, sami.haverinen@k-market.com. Kysy rohkeasti jos joku asia askarruttaa.

Lähetä vapaamuotinen hakemus 23.5.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sami.haverinen@k-market.com. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös