Rakennustarvikemyyjä / Sisustusmyyjä K-Rauta Kajaani

Suomi: Kajaani, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 5.5.2022
Haku päättyy 31.5.2022
Tietoa tehtävästä

K-Rauta Kajaani on monipuolinen ja nykyaikainen remontoinnin, rakentamisen ja sisustamisen tavaratalo. K-Rautana haluamme olla toteuttamassa asiakkaiden asumisen, sisustamisen ja rakentamisen unelmia. Meiltä löydät saman katon alta parhaat valikoimat ja ratkaisut niin ammattilaisille kuin kuluttajille.

Haemme K-Rauta Kajaanin kasvun tueksi

Rakennustarvikemyyjää / Sisustusmyyjää (37,5 h/vko)

Haemme aktiivista ja positiivisen otteen omaavaa rakennustarvikemyyjää tiimiimme.

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta myynnistä.

Olet päämääräkeskeinen, tavoitehakuinen ja haluat kehittää osaamistasi. Motivoidut myynnissä onnistumisista ja uusista myyntimahdollisuuksista, isoista ja pienistä sekä teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen. Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla.

Tehtävän hoitaminen edellyttää myyntihenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä. Alan kokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle
- Hyvän kehittyvän työympäristön sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.
- Vakituisen työsuhteen vakavaraisessa, kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä
- Alan johtavan ketjun puitteet ja verkostot
- Mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian ja viimeistään 31.5.2022 mennessä.

Hakemus, CV ja palkkatoivomus osoitteeseen ilkka.takala@k-rauta.fi Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja arkisin kauppias Ilkka Takala 0504686496.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Tietoa työnantajasta

K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös