Sustainability Specialist / Vastuullisuusasiantuntija K-ryhmään

Suomi: Helsinki, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 10.5.2022
Haku päättyy 23.5.2022
Kiinnostaako ja motivoiko sinua vastuullisuuden kehittäminen? Oletko asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen? Innostutko monipuolista työtehtävistä? Haluatko päästä tekemään ulkona syömisestä entistä vastuullisempaa? Tule K-ryhmään kuuluvaan foodservice-alan johtavaan tukkukauppaan Kesproon ja anna oma panoksesi onnistumiseemme.

QEHS-yksikössä vastaamme vastuullisuudesta, laadusta, elintarviketurvallisuudesta ja työsuojelusta niin Kesprossa, kuin Kespron tytäryrityksissä Kalatukku E. Erikssonissa ja Reinin Lihassa.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Kespron QEHS-yksikköön Sustainability Specialistia / vastuullisuusasiantuntijaa työskentelemään sekä Kesprossa että Kalatukku E. Eriksonissa. Tehtävässäsi toimit osaavassa ja vastuiltaan monipuolisessa tiimissä, jossa opit uutta, ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi.

Tärkein tavoitteesi tehtävässä on auttaa Kespron ja Kalatukku E. Erikssonin asiakkaita onnistumaan vastuullisuuden edistämisessä ja tuoda näiden yritysten vastuullisuus ja sen tuomat mahdollisuudet tunnetuksi asiakkaille. Työssäsi ohjaat vastuullista hankintaa, ylläpidät ja kehität MSC- ja ASC-sertifiointejamme, osallistut vastuullisuuteen liittyviin kehitysprojekteihin, tuet myyntiä asiakkaiden tarpeisiin vastaamisessa, tuotat vastuullisuussisältöä asiakkaille, myynnille ja markkinoinnille, toimit tukena asiantuntijapalveluissamme, autat noutotukkujamme vastuullisuuden kehittämisessä sekä seuraat ajankohtaisia vastuullisuusasioita. Kalatukku E. Eriksonissa rooliisi kuuluu myös tuotannossa tapahtuvat kehitysprojektit vastuullisuus- ja ympäristöasioiden osalta.

Odotamme sinulta:
• tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
• vähintään kolmen vuoden kokemusta ja asiantuntemusta vastuullisuusasioista sekä niiden edistämisestä
• kokemusta elintarvikealasta, foodservice-alan ja elintarviketuotannon tuntemus ovat eduksi
• aitoa kiinnostusta ja motivaatiota vastuullisuuteen ymmärtäen kuitenkin työn kaupallisen luonteen
• myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä, innokkuutta työskennellä asiakasrajapinnassa
• rohkeutta, hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja verkostoitumistaitoja
• oma-aloitteisuutta, vastuunkantamista sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja viedä asiat maaliin tavoitteiden mukaisesti
• sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
• yleisempien toimisto-ohjelmien osaamista ja sähköisten työkalujen käyttöä
• mahdollisuutta työskennellä ja liikkua joustavasti sekä Helsingin Kalasatamassa että Roihupellossa

Tarjoamme sinulle:
• erittäin monipuolisen työnkuvan, johon kuuluu Kespron ja Kalatukku E. Erikssonin vastuullisuus- ja ympäristöasioiden edistämistä
• mielenkiintoisen toimenkuvan organisaatiossamme, jossa pääset vaikuttamaan ja edistämään vastuullisuusasioita isossa mittakaavassa
• mahdollisuuden työskennellä voimakkaasti kehittyvässä liiketoiminnassa trendikkäällä liiketoimintasektorilla
• näköalapaikan vastuullisen yrityksen toimintaan
• kasvu- ja kehittymismahdollisuudet työssäsi
• innostavan työilmapiirin, ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä K-ryhmän henkilökuntaedut
• K-kampuksen upeat työskentelytilat sekä monipaikkatyön mahdollisuudet

Jos tehtävä kiinnostaa, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 23.5.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kespron QEHS Manager Mia Haavisto, puh.050-3878489, tavoitettavissa to 19.5. klo 13-16.

-----------

Kespro on osa Keskon päivittäistavarakauppaa ja johtava foodservice-tukkukauppa Suomessa. Haluamme tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet, ja yhteensä heitä on noin 25 000. Kespron toiminnot muodostuvat 5 myyntialueesta ja 14 noutotukusta. Liikevaihtomme on noin 900 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on noin 550. Lisäksi pääkaupunkiseudun asiakkaat saavat Kespron tukkuvalikoiman toimitettuna myös ilman tukkukorttia K-RuokaPro-tukkupalvelun kautta.

Kalatukku E. Eriksson Oy on osa Kesko Oyj konsernia sekä Kesproa. Tuotantotilat sijaitsevat Helsingin Roihupellossa ja toiminta on valtakunnallista. Missiona on olla Suomen vastuullisin kala- ja äyriäistuotteiden toimittaja.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös