Myyjä palvelutiskille (30-37,5 h/vko) K-Citymarket Iso Omena, Espoo

Suomi: Espoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 13.5.2022
Haku päättyy 26.6.2022
K-Citymarket Iso Omena Espoossa on yksi Suomen suurimmista päivittäistavarakaupoista. Myymälämme sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella kauppakeskus Isossa Omenassa. Meillä tehdään töitä reippaassa tahdissa niin itsenäisesti kuin yhdessä tiiminäkin, rennossa ja hauskassa porukassa. Ruhtinaallisena ruokakauppana haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme lisää asiakaspalveluhenkisiä ja positiivisia huipputyyppejä joukkoomme.

Haemmekin nyt myyjää palvelutiskille vakituiseen työsuhteeseen (30-37,5 h/vko) K-Citymarket Iso Omenaan.

Kaupassamme meillä työskentelee ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimi, jossa työnteko on hauskaa ja se näkyy myös asiakkaille. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja palvelu ovat meille kunnia-asioita. Työsuhteen alkuun kuuluu kattava perehdytys palvelutiskin toimintoihin sekä lihan käsittelyyn, joten aiempi palvelutiskikokemus ei ole välttämätöntä. Lisäksi koulutamme tuotetuntemusta ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittää osaamistasi.

Pääasiassa työ sisältää asiakaspalvelua palvelutiskillä ilta- ja viikonloppupainotteisesti. Lisäksi tiskin rakentaminen sekä muut myyjän tehtävät lihaosastolla ovat osa työtäsi. Kuuntelemme myös mielellämme työntekijän omia toiveita työnkuvaan liittyen ja sovittaessa on mahdollista työskennellä myös pienemmällä viikkotuntimäärällä tilanteesi mukaan. Pääset joukkoomme oppimaan ja keräämään kokemusta ruokakaupan kiehtovasta maailmasta. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä sekä tarkkaa, tehokasta ja huolellista työskentelyotetta.

Toivomme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- aitoa kiinnostusta ruuanlaittoa kohtaan
- lihan käsittelytaitoja
- oma-aloitteista ja joustavaa asennetta
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- halua kehittyä ja oppia uutta
- suomen kielitaitoa
- vähintään 18 vuoden ikää
- valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina, painottuen kuitenkin ilta- ja viikonloppupainotteiseen työhön
- voimassa olevaa hygieniapassia

Kokemus tai koulutus kaupan alasta/ravintola-alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi. 

Tarjoamme sinulle:
- mahtavan asiakaskunnan
- loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta
- palkkauksen sopimuksen mukaan

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi 26.6.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Elina Riittinen, sähköposti elina.riittinen@citymarket.fi.

Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.
-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.

K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.
Takaisin ylös