Kalustemyyjä, K-Rauta Espoon keskus

Suomi: Uusimaa, Espoo, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 6.5.2022
Haku päättyy 22.5.2022
K-Rauta Espoon keskus on monipuolinen täyden palvelun rautakauppa kuluttajille sekä ammattiasiakkaille. Haluamme olla toteuttamassa asiakkaiden asumisen, sisustamisen ja rakentamisen hankkeita ja projekteja. Meillä asiointi on yllättävän helppoa! Tavoitteenamme on tarjota saman katon alta ratkaisut niin pieneen kuin laajempaan remontointiin ja rakentamiseen. K-Rauta on Suomen markkinajohtaja ja maan kattavin ketju noin 130 K-Rauta -kaupalla.

Haemme kalustemyyjää K-Rauta Espoon keskukseen vahvistamaan kalustemyyntitiimiämme.
Kalustemyyjän työnkuva painottuu vahvasti myyntityöhön ja asiakaspalveluun. Kalustemyyjänä varmistat myös meillä, että kalustemyyntinäyttelymme on aina huippukunnossa. Kalustemyyntiin kuuluu meillä kylpyhuonekalusteet, säilytysjärjestelmät ja suihkunurkat.

Tehtävässä menestyy myynnin ammattilainen, joka viihtyy asiakaspalvelutehtävissä. Lähestyt rohkeasti asiakkaita ja tarvekartoituksen avulla löydän heille juuri sopivin vaihtoehto meidän laajasta valikoimasta. Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana osana myyntitiimiä, jonka tarjoamat tuotteet ovat alan huippumerkkejä.

Aikaisempi myyntikokemus katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme oikeanlaista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista työskentelyotetta, sitoutuneisuutta sekä halua oppia uutta.

Toivomme sinulta:
- paloa myynti- ja asiakaspalvelutyöhön
- aitoa intoa ja positiivista asennetta
- oma-aloitteisuutta, intohimoa myyntityötä kohtaan
- kokemusta itsenäisestä myyntityöstä

Tarjoamme:
- monipuolisen työkentän osaavien työkavereiden kanssa
- mahdollisuuden kehittää omaa osaamista sekä vaikuttaa omaan ansiotasoon onnistumisten kautta
- näköalapaikan kalustemyynnin huippumerkkien kanssa
- K-ryhmän henkilöstöedut
- perehdytyksen työhön

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi ja lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 22.5.2022 mennessä osoitteeseen esko.tenho@k-rauta.fi. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen 37,5h/vko.

Lisätietoja tehtävästä antaa esko.tenho@k-rauta.fi

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
Takaisin ylös