MYYJIÄ KESÄKSI K-MARKET AROMIIN

Suomi, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 13.1.2022
Haku päättyy 6.2.2022
MYYJIÄ KESÄKSI K-MARKET AROMIIN

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Haluat päästä oppimaan uutta sekä palvelemaan asiakkaitamme hymyssä suin. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että asiakkaamme asiointi K-kaupassa on helppoa ja mukavaa.

Odotamme sinulta iloista asennetta, paineensietokykyä ja rohkeutta lähestyä asiakkaita. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi. Meille voi olla mahdollista jäädä kesän jälkeen tekemään vuoroja myös opintojen ohelle.

Meillä K-market Aromissa työskentelet iloisessa ja innostavassa porukassa. K-kaupassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia.

Etsimme joukkoomme:

Kuormanpurkajia
Kassatyöntekijöitä
Palvelutiskin myyjiä

Lähetä hakemuksesi ja cv:si pikaisesti, täällä odotetaan jo innolla!
Tehtävät ovat määräaikaista kesätyötä ja sijoittuen ajalle 2.5 – 30.9.2022, sopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävistä Arjalta, arja.mustonen@k-market.com.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös