Terminaalityöntekijöitä kesäksi (15-40 h/vko) K-ryhmään Turun alueterminaaliin

Suomi: Lieto, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 13.1.2022
Haku päättyy 27.2.2022
Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Haluatko olla mukana tekemässä työtä, jolla on suuri merkitys jokaisen suomalaisen arjessa ja juhlassa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme työntekijä.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Kesko Logistiikan Turun terminaaliin Lietoon

TERMINAALITYÖNTEKIJÖITÄ KESÄKSI

Haemme kokoaikaisia ja osa-aikaisia kesätyöntekijöitä tavarankäsittelytehtäviin. Työtä tehdään eri olosuhteissa, -20/+2/+5 C.

Odotamme sinulta:
- hyvää fyysistä kuntoa
- numerotarkkuutta ja huolellisuutta
- mahdollisuutta työskennellä vuorotyössä (aamu-, ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroissa)
- vähintään 18 vuoden ikää
- sujuvaa suomen kielen taitoa

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia. Kesko Logistiikka on yksi suurimmista logistiikan palveluyrityksistä Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja K-ryhmälle, lisäksi palveluja tarjotaan konsernin ulkopuolisille yrityksille.

Tarjoamme sinulle:
- hyvän perehdytyksen tehtävään
- ihmisläheiset esimiehet
- mukavan, rennon ja nuorekkaan työilmapiirin
- paljon vauhdikasta työtä logistiikan parissa
- oikeudenmukaisen ja kilpailukykyisen palkan

Kyseessä on määräaikainen kesätyö, joka sijoittuu kesäsesongin ajalle sopimuksen mukaan. On myös mahdollista aloittaa jo ennen kesää tarvittaessa työhön kutsuttavana työntekijänä. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa terminaaliesimies Tommi Nikula, 010 53 21008, tommi.nikula@kesko.fi.
Lähetä hakemuksesi 27.2.2022 mennessä oheisen linkin kautta.
Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.
----------
Kesko Logistiikka on Keskon tehokas ja luotettava kaupan alan logistiikkapalvelujen tuottaja ja alansa edelläkävijä. Kesko Logistiikan tehtävänä on tuottaa logistiikkapalveluja K-ryhmälle. Lisäksi tuotamme palveluja myös Keskon ulkopuolisille yrityksille.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös