Tekstiilipuolen myyjä, Intersport Tammisto, Vantaa

Suomi: Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 12.1.2022
Haku päättyy 28.1.2022
Tule meille töihin!

Oletko huippumyyjä? Oletko käynyt tekstiilipuolen somistuskoulutuksen? Nautitko asiakkaiden kanssa olemisesta ja saat työkaveritkin hyvälle tuulelle?

Intersport Tammiston ammattitaitoinen ja positiivinen porukka tarvitsee tekstiilipuolelle kokopäivätyöhön 37,5h/vk reippaan ja iloisen työkaverin, joka on myyntitaitoinen, ymmärtää ja osaa toteuttaa tekstiilien esillelaittoa kaupallisesti ja tehokkaasti.

Miksi sinä olisit meidän paras myyjä?

Tahdomme joukkoomme nauravan, energisen ja tekevän työkaverin, joka haluaa tehdä tuloksellista myyntityötä laadukkaiden urheilu- ja vapaa-ajan tekstiilien parissa kaikkina kaupan aukioloaikoina, arkisin sekä viikonloppuisin. Eduksi on, jos sinulla on kokemusta kaupanalalta, myyntityöstä ja asiakkaiden kanssa työskentelystä. Sekä esillelaitosta.

Toivon, että panostat työhakemukseen. Jos oikeasti haluat meille töihin, anna sen näkyä hakemuksessasi. Anna sen suuren motivaation ja innokkuuden tulla esiin.

Mieti hakemusta tehdessä, miten erotut muista hakijoista -mitä sinussa on mitä ehkä muissa ei ole. Mieti, mikä tekee sinusta hyvän myyjän. Mieti, mikä tekee sinusta huippumyyjän.

Lähetä rohkeasti hakemus osoitteeseen marja.koivukangas@intersport.fi

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Haku täytetään sopivan henkilön löydettäessä, joten laita ihmeessä hakemus heti.
Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta
Takaisin ylös