Ajojärjestelijöitä kesäksi K-ryhmään Vantaalle

Suomi: Vantaa, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 12.1.2022
Haku päättyy 27.2.2022
K-ryhmä / K-logistiikka etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Vantaalle

AJOJÄRJESTELIJÖITÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen (kesälomasijaisuus).

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.


K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Vantaalle ajojärjestelijöitä suunnittelemaan K-ryhmän päivittäistavarakaupan kuljetuksia. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Tehtävänäsi on kuljetustilausten vastaanotto ja kirjaaminen, kuljetusten suunnittelu, kuljetustoimeksiantojen välittäminen kuljettajille sekä puhelimitse tapahtuva asiakaspalvelu. Työ on vuorotyötä.

Odotamme sinulta
- järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta
- kykyä pitää langat käsissä kiireenkin keskellä
- suurien kokonaisuuksien hahmotusta ja ymmärrystä, miten tekemäsi ratkaisut vaikuttavat kokonaisuuden läpimenoon
- kuljetusalan koulutus/kokemus ajojärjestelijän työstä katsotaan eduksi

Työt alkavat sopimuksen mukaan maalis-toukokuun aikana.
Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme Sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää toimintaa, järjestelmiä sekä itseäsi menestyvässä Kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme Sinulle Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi.


Lisätietoja tehtävästä antavat klo 09:00 – 15:00 välisenä aikana
Jukka Honkamaa p. 010 532 7111
Matti Partala p. 010 532 0570
Susanna Pakkanen p. 010 532 6658
Joni Niemi p. 010 532 0827


Lähetä hakemuksesi 27.2.2022 mennessä oheisen linkin kautta.


Kesko Logistiikka on Keskon tehokas ja luotettava kaupan alan logistiikkapalvelujen tuottaja ja alansa edelläkävijä. Kesko Logistiikan tehtävänä on tuottaa logistiikkapalveluja K-ryhmälle. Lisäksi tuotamme palveluja myös Keskon ulkopuolisille yrityksille.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös