Ulkomyymälän myyjä (20-37,5 h/vko) kesäksi K-Rauta Nokia

Suomi: Nokia, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 12.1.2022
Haku päättyy 6.2.2022
Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas varastomyyjä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Nokialla on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.

Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, meillä on sinulle töitä.

Odotamme varastomyyjältä iloista asiakaspalveluasennetta ja rohkeutta lähestyä asiakkaita. Kokemuksesi trukin käytöstä, varastotehtävistä ja kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.

Meillä K-Rauta Nokialla työskentelet 11 hengen iloisessa porukassa. K-Raudassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajalla valikoimalla ja hyvällä palvelulla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K-Raudan perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetä hakemuksesi 6.2.2022 mennessä osoitteeseen antti.valkeapaa@k-rauta.fi.
Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla toukokuu–elokuu (kesto sovittavissa).
Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Antti Valkeapää, puh. 044 7570003 tai antti.valkeapaa@k-rauta.fi.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös