Myyjä (30 h/vko) kesäksi Neste K Munkkiniemi

Suomi: Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 12.1.2022
Haku päättyy 28.2.2022
Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Haluat päästä oppimaan uutta sekä palvelemaan asiakkaitamme hymyssä suin. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että asiakkaamme asiointi K-kaupassa on helppoa.

Odotamme sinulta iloista asennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi. Meille voi olla mahdollista jäädä kesän jälkeen tekemään vuoroja myös opintojen ohelle.

Meillä Neste K Munkkiniemessä työskentelet kahdeksan hengen iloisessa porukassa. Meillä on huippu asiakaspalvelu ja mukavat asiakkaat. Lisäksi meiltä löytyy mm. Subway. Työ on monipuolista asiakaspalvelua, myymälän ja kahvion (ja Subwayn) ylläpitoa ym. mukavaa.

K-kaupassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
- Vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K:n perehdytysohjelman
- Asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- Mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- Hauskat ja innostavat työkaverit
- Monipuolisen ja vaihtelevan työn
- Työajat sovittavissa
- Hyvät henkilökuntaedut

Lähetä hakemuksesi 28.2.2022 mennessä osoitteeseen petri.lehti@nestek.fi.
Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.6–15.8.2022 (kesto myös sovittavissa).
Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viikolla 9. Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Lehti (petri.lehti@nestek.fi).

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

----------------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös