Logistiikka- ja noutopihatyöntekijöitä kesäksi K-Rauta Äimärautio, Oulu

Suomi: Oulu, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 11.1.2022
Haku päättyy 28.2.2022
LOGISTIIKAN JA NOUTOPIHAN HENKILÖSTÖ KAUSITYÖHÖN K-RAUTA ÄIMÄRÄUTIOON (37,5 h/vko)

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas varastohenkilö huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Äimärautiossa on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.

Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, meillä on sinulle töitä.

Odotamme sinulta aktiivisuutta, iloista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää sekä halua oppia laaja tuoterepertuaari. Tehtävässä on eduksi aikaisempi työskentely rautakaupassa, tavarakaupassa tai asiakaspalvelutehtävissä sekä trukilla ajotaito.

Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelu, tavaran hyllytys, tavaranvastaanotto, kuormien lastaus sekä varaston siisteyden ja järjestyksen ylläpito.

K-Raudassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Meillä K-Rauta Äimärautiossa työskentelet n.100 hengen iloisessa porukassa.

Tarjoamme sinulle:
- näköala- ja näytönpaikan yhdessä Suomen suurimmista K-Raudoista.
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.2.2022 mennessä osoitteeseen veikko.pyykkonen@k-rauta.fi.
Ilmoita hakemuksessasi myös ajankohta milloin voit aloittaa työt.
Tehtävä on määräaikainen kausityö ajalla kesä 2022, osa kausitöistä alkaa jo keväällä.
Lisätietoja tehtävästä antaa veikko.pyykkonen@k-rauta.fi, p. 050-598 1105.
K-Rauta Äimärautio, Äimätie 2, 90400 Oulu.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös