Kundbetjänare för sommaren K-Market Korpo Handel, Korppoo

Suomi: Länsi-Turunmaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 11.1.2022
Haku päättyy 28.2.2022
ARBETA I SKÄRGÅRDEN HOS K-MARKET KORPO HANDEL I SOMMAR

Är du genuint intresserad av kundbetjäning? Kommer du överens med olika människor? Vill du ha ett sommarjobb som ger dig viktiga färdigheter i meningsfulla arbetsuppgifter? Hos oss jobbar vi i rask takt, men i ett avslappnat och roligt gäng. Vi kan erbjuda sommarjobbarna mångsidiga arbetsuppgifter, som gör arbetsdagarna omväxlande och intressanta.

Vi söker entusiastiska kundbetjänare, kassa-arbetare, varuplockare samt avdelningsansvariga som vill göra sitt yttersta för att butiksupplevelsen hos K-Market Korpo Handel överträffar våra kunders förväntningar i sommar. Du jobbar i behagliga och nyrenoverade affärsutrymmen i centrum av Korpo. Erfarenhet av eller utbildning i butiksbranschen är ett plus, men inget tvång, för vi utbildar dig för dina uppgifter.

Av dig förväntar vi oss:
– en glad inställning till kundbetjäning
– positiv
– intresserad av handelsbranschen
– en orädd inställning till arbete
- stresstålighet
- goda kunskaper i både det svenska och finska språket, övriga språkkunskaper tolkas till fördel.
– vissa uppgifter kräver 18 års ålder

Ett sommarjobb i vår butik ger kundbetjäningsfärdigheter och utvecklar din förmåga till ansvarstagande. Du kommer att utveckla kundupplevelsen och bidra till att påverka enskilda kunders dag på ett betydande sätt i främsta linjen inom den finländska handeln. Hos oss går sommaren inte till spillo!

Vi erbjuder dig:
− ett mångsidigt och ansvarsfullt jobb
− möjlighet att utvecklas i butiksbranschen och avancera till uppgifter du är intresserad av
− trevliga och inspirerande arbetskamrater
− möjligheter att utveckla dina färdigheter för arbetslivet

K-Market Korpo Handel är en affär som strävar efter att inspirera kunderna med ett brett utbud varor som saluförs på ett spännande sätt. Vårt motto är; Allt gott är från skärgården. Vi är en personalstyrka på 5 personer som på sommaren växer till 13-14 st. Känner du dragningskraft till skärgården, då skall du genast ta kontakt.

Vi är en stor och stark grupp, men vi erbjuder en öppen, lojal och vänlig arbetsgemenskap. Som sommarjobbare blir du en del av ett stort gäng, där du tillitsfullt kan utveckla ditt kunnande. Hos oss lämnas ingen ensam och som en ansvarsfull aktör är vi måna om våra kunder, samhället och miljön.

Allt gott är från skärgården – kom till K-Market Korpo Handel.

Uppgiften är sommarjobb på viss tid under tiden 2.5.2022 – 25.09.2022. (om varaktigheten kan avtalas).

Närmare information om uppgiften ger Kristian Eklund, tfn 0407507582.
Skicka in din ansökan senast 28.02.2022 under adress kristian.eklund@k-market.com
Personer som kallas till intervju meddelas personligen senast vecka 13.

Dataregistret för rekryteringen får du av den rekryterande butiken.

-----------

I K-gruppen kan du bygga en karriär vid sidan av 39 000 toppkunniga inom handel i Europa. Vi verkar inom dagligvaruhandeln, byggvaru- och husteknikhandeln samt bilhandeln. De självständiga K-köpmannaföretagarna är arbetets själ och inspirerade av dem drivs K-gruppen av ett starkt kall: god mat, att underlätta människornas vardag och göra världen till en bättre plats att leva på. Genom att intensivt verka tillsammans i hela huset kan vi om och om igen överträffa kundernas förväntningar i den fysiska butiken, som B2B-kompanjon och på nätet.
Takaisin ylös