Myyjiä kesäksi (30 h/vko) K-Market Suvilahti, Koulukatu ja Vanha Vaasa, Vaasa

Suomi: Vaasa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 11.1.2022
Haku päättyy 28.2.2022
KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ VAASAAN K-MARKET SUVILAHTEEN, KOULUKADULLE JA VANHAAN VAASAAN. HAUSSA 4-5 KESÄTYÖNTEKIJÄÄ, N. 30 H/VKO

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Haluat päästä oppimaan uutta sekä palvelemaan asiakkaitamme hymyssä suin. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että asiakkaamme asiointi K-kaupassa on helppoa.

Odotamme sinulta iloista asennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita, Ruotsin kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi. Meille voi olla mahdollista jäädä kesän jälkeen tekemään vuoroja myös opintojen ohelle.

Meillä K- Market Suvilahdessa, Koulukadulla ja Vanhassa Vaasassa työskentelet yhteensä yli 20 hengen iloisessa porukassa. Meillä asiakaspalvelu saa suurta kiitosta ja työkaverit ovat aivan mahtavia!

K-kaupassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K:n perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- n. 30 h/vko sopimusta

Tehtävät ovat määräaikaisia kesätöitä ajalle 1.5.2022 – 30.9.2022, tai sovitusti.
Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Timo Niemelä sähköpostitse osoitteessa timo.niemela@k-market.com.
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen timo.niemela@k-market.com.
Paikat täytetään heti, kun sopivat kesätyöntekijät löytyvät!

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös