Myyjiä kesäksi (30 h/vko) K-Market Herkkupuoti, Tieteenkatu ja Ylioppilaankatu, Tampere

Suomi: Tampere, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 11.1.2022
Haku päättyy 28.2.2022
Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Haluat päästä oppimaan uutta sekä palvelemaan asiakkaitamme hymyssä suin. Olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen, että asiakkaamme asiointi K-kaupassa on helppoa.

Odotamme sinulta iloista ja työtä pelkäämätöntä asennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemus kaupan alalta on välttämätöntä, mutta perehdytämme sinut yhdessä talon tapoihin. Meille voi olla mahdollista jäädä kesän jälkeen tekemään vuoroja myös opintojen ohelle.

Meillä työskentelet Tampereen Hervannan alueella, vajaan kahdenkymmenen hengen iloisessa porukassa. Jokainen K-kauppa on erilainen, mutta meidän visiomme on tarjota asiakkaalle elämyksellinen ostosreissu!

K-kaupassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K:n perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden tehdä enemmänkin tunteja kuin 30h/vko

Lähetä hakemuksesi 28.2.2022 mennessä osoitteeseen miki.rantala@k-market.com.
Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.5.2022 – 31.8.2022. (kesto sovittavissa).
Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Miki Rantala, miki.rantala@k-market.com.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös